CS 2 Çıkış Tarihi Tahminleri

1686064168229.png

tick ile yapılan videoda bu var ne kadar doğru bilemem

Malum yaz aylarına girdik sayılır sizce CS 2 ne zaman çıkacak tahminleri alalım ?

Benim tahminim yaz indirimleri başladıktan önce veya sonra ya da CS:GO çıkış tarihi olan 21 Ağustos günü çıkacağını düşünüyorum
Cs2'nin ilk görüntülerini ve çıkacağını söyleyen kişi ismini unuttum :) 14 haziranda demişti

14 Haziran'da çıkıyor. Valve'de yakın dostu bulunan bir çinli adam tweet attı

14-15 Temmuz

Bugün gelen güncellemede köklü değişiklik yapılmış. Bence yıl dönümüne kadar güncellemeler gelir ve yıl dönümünde çıkar.

Bugün gelen güncellemede köklü değişiklik yapılmış. Bence yıl dönümüne kadar güncellemeler gelir ve yıl dönümünde çıkar.
Bende öyle düşünüyorum 1 hafta sonra çıkması artık imkânsız gibi Ağustos ayının 21'nde çıkacağını düşünüyorum çünkü daha yeni yeni şeyler ekleyip test ediyorlar fakat herhangi bir hata kalmadıysa çıkabilir ama dediğim gibi sanmıyorum

Bende öyle düşünüyorum 1 hafta sonra çıkması artık imkânsız gibi Ağustos ayının 21'nde çıkacağını düşünüyorum çünkü daha yeni yeni şeyler ekleyip test ediyorlar fakat herhangi bir hata kalmadıysa çıkabilir ama dediğim gibi sanmıyorum
Yeni bir oyun olsa açarsın eksikleri giderirsin. Ama köklü bir oyunda hazır olmadan açarsan oyuncuyu böler diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,225
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri