Elenme Sebebi %100 Don Lastiğinin Suçu , Turu İlk Maçtan Garantileyebilirdik Ama Rotasyon Yaptı Don Lastiği .5 tane penaltı atacaksın evinde. 5 penaltı ancak bu kadar kötü atılır. 26 mayıs 2021 Villarreal - Manchester United UEFA Avrupa Ligi final maçı penaltı atışları izleyin. Arada uçurum fark var. Livakoviç daha ne yapsın. Yazık oldu.
Oyunculara bir şey Demiyorum Ben Yinede Zajc & Krunic Yok Dedik Allahtan Yinede Aldı Kadroya .Bu hocanın bide penaltı kaçıranların taa..
Olsun ben yinede hepsinin taaaOyunculara bir şey Demiyorum Ben Yinede Zajc & Krunic Yok Dedik Allahtan Yinede Aldı Kadroya .
İlk Maçta Rotasyon Yapmasaydı Bu Farklı Sonuçlanırdı !
Don Lastiği & Malkoç Oğlu İstifa Etmeli Net !
Maçı Penaltılara Götüren Direk Don Lastiğiydi .Eski günler daha iyi di penaltı atmasını bilen oyuncular vardı
Me ToOlsun ben yinede hepsinin taaa
Penaltıyı tamamen şansa indirgememek lazım. Atletico Madrid kalecisi Oblak çok iyi bir kaleci olmasına rağmen penaltılarda sağa çok fazla atlıyor. Hatta bir maçta Real Madrid futbolcuları bu nedenle beş penaltıdan dördünü Oblak'ın soluna vuruyor ve turu geçiyor. Bu sene Inter yine penaltıyı analiz edemeyip attığı penaltıların yarısını kaçıran Alexis sanchez'e penaltı attırdı ve penaltıları Oblak'ın sağına vurup elendi.Korkak oyunla şu takıma 2-3 atamıyorsan istifa edeceksin, rakip takımın teknik direktörü değişiklik yapsa bu kadar zarar vermezdi.
Penaltılar şans işi tamam ama solak kalecinin soluna da atmazsın ya penaltıları bu mu penaltılara çalışmak kariyerinde penaltı atmayan djiku hariç kimse iyi penaltı atmadı.
Kanatların orta açmaktan başka bir şey yapmıyor kent diye bir adam var elinde bir kere fırsat vermedin şu adama
Aston villa hezimet yaşatırdı bu taktik anlayışıyla oynasaydın ne yazsak boş evlatçılık taktiksizlik...
Konferans için süper kupayı lig için konferansı feda etti 1-2 haftaya lig de gider bu kafayla devam ederse şu kadro 1 kupa bile kazanamazsa bu takımın suçu değildir.