Neler Yeni

⚽ Avrupa Konferans Ligi ⚽ Olympiakos - Fenerbahçe ⚽

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
İlk golden sonra da yazmıştık. Orta saha futbola yabancı. Çağlar ile kaledeki şahıs da iki gol yedirdi malesef.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Defanstan kısa pasla çıkmaya çalışıyorsun ama iki ortasahanda 8 gibi oynayıp mücadele dahi etmiyor gönderdiği crespo ikisinden de iyiydi sağlık ve kondisyon ekibine güvenmeye devam
Yani teknik direktörlükten anlamayan adam bile şu ikiliyi deplasmanda 6 numara olmadan oynatmaz bu ikiliyi oynatıyorsan biri zaten hayalet diğeri hazır değil arkalarına 6 koyda toplasın onları
kaleci de kafasında bitirmiş lig bitince gider

"orta saha ikilisinin ilk yarıda kazandığı ikili mücadele sayısı; Zajc - 0 Krunic - 0"

Rakip top oynamıyor onlarında orta sahası zayıf iki kanatları iyi sadece forvetlerine top değdirtmedi becao düzgün kadro çıksan alacaksın avantajı amacı ney bilmiyorum

Gif Man

80+ Gold
Defanstan kısa pasla çıkmaya çalışıyorsun ama iki ortasahanda 8 gibi oynayıp mücadele dahi etmiyor gönderdiği crespo ikisinden de iyiydi sağlık ve kondisyon ekibine güvenmeye devam
Yani teknik direktörlükten anlamayan adam bile şu ikiliyi deplasmanda 6 numara olmadan oynatmaz bu ikiliyi oynatıyorsan biri zaten hayalet diğeri hazır değil arkalarına 6 koyda toplasın onları
kaleci de kafasında bitirmiş lig bitince gider
Aynen Öyle Hocam Sanki Turu Garantilemişte Rotasyon Yapıyor Beyfendi .

Bu Kadro Resmen Rotasyon Kadrosu Neye Güvenerekten Bu Kadro İle Çıkıyor Don Lastiği Anlamak Zor Gerçekten .

Miha Zajc Zaten Kadroya Çok Nadir Giren Oyunculardan .

Sana Demezlermi Crespo Neden Gitti , Lincon Neden Gitti Diye .

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,334
İsim
Kadir
Aynen Öyle Hocam Sanki Turu Garantilemişte Rotasyon Yapıyor Beyfendi .

Bu Kadro Resmen Rotasyon Kadrosu Neye Güvenerekten Bu Kadro İle Çıkıyor Don Lastiği Anlamak Zor Gerçekten .

Miha Zajc Zaten Kadroya Çok Nadir Giren Oyunculardan .

Sana Demezlermi Crespo Neden Gitti , Lincon Neden Gitti Diye .
Devre arasında giden emre mor lincoln crespo bartuğ elmaz şuan ilk 11 oynardı, hadi lincoln çok büyük sakatlıktan çıktı diğer üçünü hangi akla hizmetle gönderdin. Daha müzmin kingi kadroya yazıp kenti yazmadığını hele şu maçta oynatmadığını yazmadım bile jesusun arda takıntısı vardı yönetim zorla oynattı yani bazı şeyler için gerekirse yetkiyi kullanın matematik yalan söylemez bu kadar sakat oyuncu olamaz şu orta sahayla rotasyona bile çıkmazsın 2-1 bitse iyi olur evde yeneceksin artık halen orta saha oynuyor :D
Al sana zajc evine götürürsün 3-0

Gif Man

80+ Gold
Devre arasında giden emre mor lincoln crespo bartuğ elmaz şuan ilk 11 oynardı, hadi lincoln çok büyük sakatlıktan çıktı diğer üçünü hangi akla hizmetle gönderdin. Daha müzmin kingi kadroya yazıp kenti yazmadığını hele şu maçta oynatmadığını yazmadım bile jesusun arda takıntısı vardı yönetim zorla oynattı yani bazı şeyler için gerekirse yetkiyi kullanın matematik yalan söylemez bu kadar sakat oyuncu olamaz şu orta sahayla rotasyona bile çıkmazsın 2-1 bitse iyi olur evde yeneceksin artık halen orta saha oynuyor :D
Al sana zajc evine götürürsün 3-0
3 Oldu Hocam İsmail İstifa Direk .

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Fener yine bildiğimiz gibi bu sefer ne bahaneleri olacak çok merak ediyorum, belki sniper ile birisi vurulur da penaltı falan olur.

Besim Tibuk

80+ Gold
Yunan !

Turkey Atatürk GIF - Turkey Atatürk 1919 GIFs

efendim

Top Bottom