Ağ Genişletici önerisi

Efecan67

80+
Reaksiyon skoru
2
Köy evinde tam köşede 2 -1 dis çekiyor modemden kablo çekmek istemiyorum kablosuz çözüm varmi ve hız sıkıntısı yasanirmi internet hızı 30 Mbps

3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.

1. TL-WA854RE, 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici​

2. TENDA A9 300Mbps 2 Harici Antenli Kompakt Menzil Genişletici​

3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon​

3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.

3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon​

Dışarda en fazla 2 dış cekiyor TP link kamera var bağlantı sıkıntı kesimiyor aynı 2 çeken yerde hangisi daha uygun olur

Hocam Xiaomininkini almayı düşünüyorum bende bir şey merak ediyorum bu menzil arttircilarda. Ek bir wifi olarakmi gözüküyor telefonda yoksa aynı wifiye mi bağlanıyoruz

Geri