Ağ Genişletici önerisi

Efecan67

80+
Reaksiyon skoru
2
Köy evinde tam köşede 2 -1 dis çekiyor modemden kablo çekmek istemiyorum kablosuz çözüm varmi ve hız sıkıntısı yasanirmi internet hızı 30 Mbps

3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.

1. TL-WA854RE, 300 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici​

2. TENDA A9 300Mbps 2 Harici Antenli Kompakt Menzil Genişletici​

3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon​

3 ürün var elimde üçünüde kullandım, aralarında pek fark yok, şunlardan birini alabilirsin. kurulumu yaptıktan sonra 3 diş çeken bir yere tak bunu öyle kullan Aynı ağ adı kullanma.

3. Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Mbps - Global Versiyon​

Dışarda en fazla 2 dış cekiyor TP link kamera var bağlantı sıkıntı kesimiyor aynı 2 çeken yerde hangisi daha uygun olur

Hocam Xiaomininkini almayı düşünüyorum bende bir şey merak ediyorum bu menzil arttircilarda. Ek bir wifi olarakmi gözüküyor telefonda yoksa aynı wifiye mi bağlanıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,557
Üyeler
201,246
Son üye
zekuda

Geri