Beklentine bağlı. Ben şahsen 1080P ile 4K nın farkını bile çok hissetmiyorum. Ama fark yok denemez tabi, sadece ben fazlasını aramıyorumGörüp deneyimleme şansım olmadığı için sistem dizmek isterken 2 k istiyorum ama hikayeli oyunlarda flan 1080 p ulrta arasında 2 k bin fazla farkı olur mu ? 4070 süperli bir sistem diyeceğim eğer fark yoksa 4060 li
Sağ
Ben hayatımda hiç 1080 p oynamadım sizce 1080 p ultra ips ekran ile yeterince görsellik sunar miBeklentine bağlı. Ben şahsen 1080P ile 4K nın farkını bile çok hissetmiyorum. Ama fark yok denemez tabi, sadece ben fazlasını aramıyorum![]()
Oyun oynicaz yani 30 cm yoktur mesafeEkranın boyutuna ve ne kadar uzaktan baktığına göre değişir.
4070 ti süperli bir sistem dizicem . 4 k monitör almaya değer mi ? Bazı oyunlar da 2 k ya çekebiliyor müyüm 4 k monitörüBütün çözünürlükleri denedim. 2K fazla fark ettirmez ama 1080p ve 4K arasında gözle görülür bir fark var.
Bütçeye göre bir sistem ve 2k monitör tavsiye ederim. 4k için ekran kartları yetersiz.Ben hayatımda hiç 1080 p oynamadım sizce 1080 p ultra ips ekran ile yeterince görsellik sunar mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun oynicaz yani 30 cm yoktur mesafe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070 ti süperli bir sistem dizicem . 4 k monitör almaya değer mi ? Bazı oyunlar da 2 k ya çekebiliyor müyüm 4 k monitörü