y1gitsl
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
Kanka trol yapıyor zekasız şikayet et şunuo ekran kartına o işlemci çok güçsüz
Kanka trol yapıyor zekasız şikayet et şunuo ekran kartına o işlemci çok güçsüz
trol yapmıyorumKanka trol yapıyor ********** şikayet et şunu
O zaman sorma kankam sana en mantıklı tavsiyeyi veriyoruz önemsemeyeceksen neden soruyorsunİşlemci ağırlıklı olsun 15.nesil bekliyorum o zamana kadar götürcek birey olsun intel
Çünkü işlemci ağırlıklı işler yapıyorum ve intel kolaylık sağlıyorO zaman sorma kankam sana en mantıklı tavsiyeyi veriyoruz önemsemeyeceksen neden soruyorsun
Ryzen 5 5600 i5 10 ve i5 11. Nesilden daha güçlü yapacağın işlerle bir alakası yoksa amd kullanabilirsinÇünkü işlemci ağırlıklı işler yapıyorum ve intel kolaylık sağlıyor
Sanal makine kullanıyorum ve Windows 98 ile problem çıkarıyor ve kullandığım uygulama Windows 98 istiyorRyzen 5 5600 i5 10 ve i5 11. Nesilden daha güçlü yapacağın işlerle bir alakası yoksa amd kullanabilirsin
İdarelik alıyorum ve amd uygun değil banaBiraz daha bekle parana 4k ekle sıfır al ne ikinci eli.Sıkıntı falan çıksa başın çok ağrır.
![]()
BLADE-DUAL6600 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-DUAL6600 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Neden uygun değil? Bunu alırsan en az 3 4 yıl götürecektir.İdarelik alıyorum ve amd uygun değil bana
1. 1 sene kullanacağım 2. Sanal makine kullanıyorum ve Windows 98 ile problem çıkarıyor ve kullandığım uygulama Windows 98 istiyorNeden uygun değil? Bunu alırsan en az 3 4 yıl götürecektir.
2.el alırım problem yokO zaman dahili grafik birimli işlemci almak zorundasın.Bi kaç tane apu sistem vardı galiba bakayım bi.