Çözüldü✓ Hangi Mekanik Klavyeyi Almalıyım?

Reaksiyon skoru
67
Bütçe
5000
Klavye önerisi yapabilecek var mı? (Red, Brown, White Switch)
Bütçe 3-5k arası olabilir.

Son düzenleme:
Klavye önerisi yapabilecek var mı?
Bütçe 3-5k arası olabilir.
Kullanıyorum. Ben memnunum. Yay sesi çok fazla var. Rahatsız olacaksan alma. Bilek desteği çok sert ve kablosu çok kalın. Ben 5-6 aydır kullanıyorum, bir klavyenin yapabildiği her şeyi yapabiliyor. Bence çok para bayılmaya yok klavyeye.

Siyah. Multi medya tuşu olursa güzel olur.
3 5k verebiliyorsanız manyetik switch klavye veya gmk67 falan toplayabilirsiniz.
Bu klavyeye sakura kodu kullanıp 4.5k ya falan alabilirsinz veya
Wraith yeni klavye çıkardı ön sipariş yapabilirsiniz. Veya gmk67 toplayabilirsiniz dediğim gibi.

3 5k verebiliyorsanız manyetik switch klavye veya gmk67 falan toplayabilirsiniz.
Bu klavyeye sakura kodu kullanıp 4.5k ya falan alabilirsinz veya
Wraith yeni klavye çıkardı ön sipariş yapabilirsiniz. Veya gmk67 toplayabilirsiniz dediğim gibi.
Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım. Kullanımı nasıl ve Türkçe yapılabiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam multimedya tuşlu istiyorsanız aradığınızı bulmuş gibisiniz
5k'ya kadar bütçe var güzel Bi klavye almak istiyorum razer olabilir. Mouse'u razer aldım

Razer Türkiye'ye güzel klavyeler satmıyor artık. Sattıkları da çok pahalı.

Bu tarz klavyeler hiç kullanmadım. Kullanımı nasıl ve Türkçe yapılabiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5k'ya kadar bütçe var güzel Bi klavye almak istiyorum razer olabilir. Mouse'u razer aldım
Bilgisayardan windows dilini Türkçe yapacaksın zaten klavyede Türkçe olmayan 6 tane tuş var. O 6 tane olan ö,ç,ş tarzı tuşları kullanmak için o tuşların yerinde olan parantez nokta tarzı işaretlere basacaksınız. Klavyeyi ezbereyseniz hiç bir fark yaşamazsınız. Razer arkadasin dediği gibi pek düzgün klavye satmıyor. En doğru seçenekler attiklarıma bakın. Veya gmk67 toplayabiliriz isterseniz size kalmış. Manyetik switch olmasın derseniz ona göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,489
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri