MSI G2412F Alınır mı?

Reaksiyon skoru
175
Arkadaşlar bu 2412f le 2412 arasında ne gibi fark var parlaklık ve hertz harici çünkü aynı fiyat ?
1 -f siz seride 1 ms in gtg mi mbrt mi olduğu yazmıyor 2- panel teknolojileri farklı düz olan normal ips f li seri rapid ips 3 hz degeri 10 bile olsa f serisinde daha fazla ve herşeyden önemlisi majör bir fiyat farkı var az önce bir arkadaşımıza daha yorum yaptım aynı monitör hakkında . 2 saat önce sipariş ettim gelince kullanıp yine yazarım ama bence kaçırma derim fiyat mükemmel.

1 -f siz seride 1 ms in gtg mi mbrt mi olduğu yazmıyor 2- panel teknolojileri farklı düz olan normal ips f li seri rapid ips 3 hz degeri 10 bile olsa f serisinde daha fazla ve herşeyden önemlisi majör bir fiyat farkı var az önce bir arkadaşımıza daha yorum yaptım aynı monitör hakkında . 2 saat önce sipariş ettim gelince kullanıp yine yazarım ama bence kaçırma derim fiyat mükemmel.
Hocam memnun musunuz monitörden?

Hocam ghosting durumu nedir ?

arkadaşlar bende bu mönitörü düşünüyorum bütçe bu durumda 4.500 civarı bu nasıl kullanan önerir misiniz yada bu fiyatda daha iyisi var mı ghosting durumları felan belirtir misiniz

Alacaklara öneririm kendim kullanıyorum. Neredeyse 1 hafta oluyor alalı.

ASUS TUF monitörler ile problem yaşayanlar olabiliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar bende bu mönitörü düşünüyorum bütçe bu durumda 4.500 civarı bu nasıl kullanan önerir misiniz yada bu fiyatda daha iyisi var mı ghosting durumları felan belirtir misiniz
Konuyu neden hortlattınızki?

• Beğen
Reaksiyonlar: xpaw
  • Beğen
Reaksiyonlar: xpaw
Bu model yerine bence ASUS VG249QL3A Modeline bakmalısın tavsiye ederim. 1ms gtg 180 hz IPS

Geri