fatihdrk66
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
- Bütçe
- 700
Rival 3 veya prime + almayı düşünüyorum 700 TL civarında bütçem var daha iyileri varsada olur
prime +
Evet fiyatı falan gayet mükemmel ama bazıları "dandik" ya da "takılmalar" gibi cümleler kuruyor ve şüpheleniyorumYeterli .
![]()
SteelSeries Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Prime+ Plus Rgb Optik Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bu Fiyatlara Daha İyisi Yok .Evet fiyatı falan gayet mükemmel ama bazıları "dandik" ya da "takılmalar" gibi cümleler kuruyor ve şüpheleniyorum
Peki harbi dandik veya takılmalar oluyormu onu merak ediyorumBu Fiyatlara Daha İyisi Yok .
Kullanıma Bağlı .Peki harbi dandik veya takılmalar oluyormu onu merak ediyorum
Kullanıma derken anlamadım...Kullanıma Bağlı .
Uzun Kullanımda Oluşan Sorunlar Onlar .Kullanıma derken anlamadım...
Ya hocam anladım bu işlerle pek alakam yok kaç yıl gibi sürelerde oluşur onu merak ediyorum.Uzun Kullanımda Oluşan Sorunlar Onlar .
Orasını Bilemem Hocam Ama 2 Yıl Çok Rahat Götürür , Sonrasına bir şey Diyemem .Ya hocam anladım bu işlerle pek alakam yok kaç yıl gibi sürelerde oluşur onu merak ediyorum.
Anladım hocam sağolun peki son bir şey soracağım rival 3 hakkında ne düşünüyorsunuz.Orasını Bilemem Hocam Ama 2 Yıl Çok Rahat Götürür , Sonrasına bir şey Diyemem .
Sensörü Diğerine Göre Kötü .rival 3
Prime +'ya göre değilmi hocam.Sensörü Diğerine Göre Kötü .
Prime +'ya göre değilmi hocamSensörü Diğerine Göre Kötü .