KORKMAZ VACKY
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
80 90 a bile düşüyor kanka deli olucam ciddifps sabit 100 mü?
biostan cbp ayarı kapalıysa aç
80 90 a bile düşüyor kanka deli olucam ciddifps sabit 100 mü?
biostan cbp ayarı kapalıysa aç
Öneriye bak Driver boooooosteeeer![]()
![]()
Eski yeni ne varsa kafasına göre yüklediği için kullanılacak en son program o.Rahatsız mı oldun
Kullanimlar ve dereceler normal mi80 90 a bile düşüyor kanka deli olucam ciddi
dereceler valorantta stock soğutucu 70 75 arasından kullanımlar ise %80 leri buluyorKullanimlar ve dereceler normal mi
Sen yorum yapma.hocam drive booster diye bir driver bulucu var eğer onu yüklersen bütün driverleri buluyor ve yüklüyor bi şansını dene
driverlara da baktım yani anlamadığım şekilde bir problem var ve sadece sanırım valorantta oluyor the forest açtım 150 fps ultra ayarlardabugün benim 5600 de bi garip cs2de maçın başında 230 flan veriyodu sonra 100e düştü sıcaklığa da baktım normal ama cbp kapalı benim driversal bi sorun olabilir belki
şimdi phasmaphobia diye bir oyuna girdim ve ultra ayarlarda 4.4 ghz ile 250 fpslerde gezindim aynı zamanda dying light 2 indiriyorum ona da bakıcam bazı kullanıcılar aynı sorunu yaşamış yabancı sitelerde de 500 fps alırken 100 e düşenler olmuşDaha 3 gün olmadı Ryzen 5 5500 aldım. 250 min 500 max alıyorum. İnternet üzerinden driverları kur. AMD Ryzen Master indir. Termal macun kontrollerini yap. Onun dışında problem düzelmiyorsa iade et
termal macun mx4 işlemciyi takarken sürdüm yani 2 gün olmadı sıfır işlemci sıfır macunDaha 3 gün olmadı Ryzen 5 5500 aldım. 250 min 500 max alıyorum. İnternet üzerinden driverları kur. AMD Ryzen Master indir. Termal macun kontrollerini yap. Onun dışında problem düzelmiyorsa iade et
siz batıya özenmeye devam edinO kafayla devam![]()
Şuan Kaç fps Alıyorsun ?Sorunu 0 dan flashbellekten windows kurarak ve format atarak çözdüm