hocam onu yapacaksam eğer yarın yapabilirim şuan için biraz geç oldu.MSI afterburner açık şekilde oyun içinden video çekmen gerekiyor. Neler olduğu orada görülür.
Tamam video çekip buraya yüklersin bakarız.hocam onu yapacaksam eğer yarın yapabilirim şuan için biraz geç oldu.
küçük bir video çektim, videonun yanında anlık donmanın olduğu sırada grafiklerin durumunuda göstermek adına ss aldım hocamTamam video çekip buraya yüklersin bakarız.
hepsi son sürüm hocamEkran kartı kullanımı aniden %1'e düştüğü için donma yapmış. Watt kullanımıyla ilgili sorun olabilir veya yazılımsal olabilir. BIOS, nvidia, windows. Bunları son sürümüne güncelle.
Bana daha çok psu yetersiz gibi geldi 650w olsa iyi olurmuş ama sadece bu oyunda oluyor demiş arkadas belki oyunda sorun vardır oyun dosyalarını falan dogrula olmassaEkran kartı kullanımı aniden %1'e düştüğü için donma yapmış. Watt kullanımıyla ilgili sorun olabilir veya yazılımsal olabilir. BIOS, nvidia, windows. Bunları son sürümüne güncelle.
10 defadan fazla yapmışımdır bu dediğini. Bu donmalar bi güncelleme sonrası falan olmaya başlamadı durduk yere sebepsiz bir şekilde donmalar başladı. Örnek veriyorum önceden 3-4 dakikada bir yapıyorsa artık dakika başı bazen fight esnasında 4-5 saniyede bir yapıyor. Demek istediğim gün geçtikçe kötüleşmeye başladıBana daha çok psu yetersiz gibi geldi 650w olsa iyi olurmuş ama sadece bu oyunda oluyor demiş arkadas belki oyunda sorun vardır oyun dosyalarını falan dogrula olmassa
ya bu kadar sorunu çözmek istememin sebebi tek oynadığım oyun bu onu da düzgün oynamak istiyorum :/Nvidia ayarlarını 3D uygulamanın karar vermesine izin ver yap. Bu sorun başka oyunda olmuyorsa boşver. Belki oyuna sonradan gelen bir güncellemeden sonra ortaya çıkan sorundur. Yani bilgisayarın değil oyunun sorunu olabilir.
2023 ocak ayında bu sorunu Windows 10 işletim sisteminde battlefield 2042 oynarken yaşamıştım çözüm bulamadım ve son çare bilgisayarı Windows 11 işletim sistemine formatlayıp şansımı denemek olmuştu ve inanır mısın sorun çözülmüştüya bu kadar sorunu çözmek istememin sebebi tek oynadığım oyun bu onu da düzgün oynamak istiyorum :/
kanka denemediğim bi bu kaldı bunu da yapıcam galiba2023 ocak ayında bu sorunu Windows 10 işletim sisteminde battlefield 2042 oynarken yaşamıştım çözüm bulamadım ve son çare bilgisayarı Windows 11 işletim sistemine formatlayıp şansımı denemek olmuştu ve inanır mısın sorun çözülmüştü
w11 geçtim oyun sanki biraz daha stabil hale geldi fark ediliyor ama anlık takılma halen var. Başka önerisi olan varsa her fikre açığım2023 ocak ayında bu sorunu Windows 10 işletim sisteminde battlefield 2042 oynarken yaşamıştım çözüm bulamadım ve son çare bilgisayarı Windows 11 işletim sistemine formatlayıp şansımı denemek olmuştu ve inanır mısın sorun çözülmüştü