Sadece bu oyunda yapıyorsa sorunun kaynagı da belli ztn. Ancak sorunun kendisi oyun içi dx11-12 ayarları olabilir veya oyunun shaderleri tam yüklenemediği için yapıyor olabilir veya oyunun geliştiricileri güncelleme ile bk etmiş olabilirler.kanka denemediğim bi bu kaldı bunu da yapıcam galiba
hocam dediğim gibi bunu da düşündüm ama güncelleme sonrasında başlamadı sorun. 2. sayfada bundan bahsetmiş olmam lazımHocam güncellemeler vs bu problemi yaratmış olabilir mi? Senin gibi bu oyunda bu problemi yaşayanlar olabilir.
yorumları okudum yapabilecek bir şey yok.. olurda çözümü varsa ve buraya yazılırsa diye ara sıra bakıcamSadece bu oyunda yapıyorsa sorunun kaynagı da belli ztn. Ancak sorunun kendisi oyun içi dx11-12 ayarları olabilir veya oyunun shaderleri tam yüklenemediği için yapıyor olabilir veya oyunun geliştiricileri güncelleme ile bk etmiş olabilirler.
Seninle benzer sorunu yaşayanlar da var onların da çözüm bulamadığı görülüyor.
hocam onu yapalı yaklaşık 1 hafta falan oldu sonuçların ss ini almadım ama sonuçlar gayet iyiydiHocam ekran kartına stres testi yapar mısın uzun süre eğer orada da olmazsa sorun oyunda yapacak bir şey yok güncelleme ile felan düzeltirler herhalde
sonuçlar değil zaten onu yaparken %0 bir anlık düşüş oldumu ona bakman lazımhocam onu yapalı yaklaşık 1 hafta falan oldu sonuçların ss ini almadım ama sonuçlar gayet iyiydi