lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,719
aga benim kargo iki gündür dağıtıma çıkıyor teslim etmiyorlar anlamadım ilk kez böyle bir şey yaşıyorum ptt ile
çok güzel olmuş hayırlı olsun sizede monitör altında göz önünde dursada daha işlevsel olabilirBenimkide geldi küçükmüş ama iş görürAlıntıyı görüntüle
1 kere ayarlaman yeterlibeyler bu ürünü aktif kullanan var mı her pc açılışında ekranı tekrar mı ayarlamak gerekiyor yazılımdan yoksa bir kere ayarlayınca devamlı kalıyor mu
bir arkadaşım sürekli açılışta ayarlaman gerekiyor falan dedi şaşırdım ben daha açıp kurmadım çünkü işten dolayı vakit kalmıyor1 kere ayarlaman yeterli
Yok hocam uygulamadan bir kere ayarlaman yeterli , belki başlangıç ayarlarından uygulamanın her açılışta kullanılmasını kapatmıştırbir arkadaşım sürekli açılışta ayarlaman gerekiyor falan dedi şaşırdım ben daha açıp kurmadım çünkü işten dolayı vakit kalmıyor
tamam çok teşekkür ederim dostum eyvallahYok hocam uygulamadan bir kere ayarlaman yeterli , belki başlangıç ayarlarından uygulamanın her açılışta kullanılmasını kapatmıştır
Ne demektamam çok teşekkür ederim dostum eyvallah
brom bu alette video oynatılabiliyor mu yoksa sadece var olan temaları mı kullanabiliyoruzNe demek
3 inçlerde video oynatılmıyor. Sadece olanları kullanabiliyorsun.brom bu alette video oynatılabiliyor mu yoksa sadece var olan temaları mı kullanabiliyoruz
brom bu alette video oynatılabiliyor mu yoksa sadece var olan temaları mı kullanabiliyoruz
Video oynatma yok ama arka plana istediğin fotoğrafı koyabilirsin şu konuda detaylar var3 inçlerde video oynatılmıyor. Sadece olanları kullanabiliyorsun.