powerde +80 sertifikasi

Cooler Master MasterBox MB501L 600 Watt önerebilirim. En azından ondaki PSU'nun ne olduğunu biliyoruz, her şekilde PowerBoost'tan daha iyi olur.
o kasada +80 sertifikasi yok galiba

şu iki kasa arasında +80 sertifikasi var hangisi alinmali arasinda 200 TL var

Powerboost çok kötü marka

Hey sen evet sana diyorum bu PSU'ları alarak evine C4 yerleştirmek ister misin?
Onun yerine High Power gibi PSU'ları alın çünkü bu PSU'ların sertifikaları bile sahte.

Olmasın? İlla olacak diye bir şey yok. Sertifikasına göre PSU alınmaz zaten.
%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hey sen evet sana diyorum bu PSU'ları alarak evine C4 yerleştirmek ister misin?
Onun yerine High Power gibi PSU'ları alın çünkü bu PSU'ların sertifikaları bile sahte.
csgo yu evime tasiyacagim hemde sadece 500 tl yemi iste buna f/p derim

%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorum
Dostum buna göre PSU alınmaz, almak için deli olmak gerek. 80+ olan bir PSU'ya göre faturada yansıtacağı fark değmez bile. Kaldı ki o PSU'nun da verimliliği %80 civarlarında.

Sahte olup olmadığı önemli

csgo yu evime tasiyacagim hemde sadece 500 TL yemi iste buna f/p derim

Dostum buna göre PSU alınmaz, almak için deli olmak gerek. 80+ olan bir PSU'ya göre faturada yansıtacağı fark değmez bile. Kaldı ki o PSU'nun da verimliliği %80 civarlarında.
corshair nasil bir marka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,614
Üyeler
189,881
Son üye
orthros
Geri