- Reaksiyon skoru
- 7,551
KatılıyorumCooler Master MasterBox MB501L 600 Watt önerebilirim. En azından ondaki PSU'nun ne olduğunu biliyoruz, her şekilde PowerBoost'tan daha iyi olur.
KatılıyorumCooler Master MasterBox MB501L 600 Watt önerebilirim. En azından ondaki PSU'nun ne olduğunu biliyoruz, her şekilde PowerBoost'tan daha iyi olur.
o kasada +80 sertifikasi yok galibaCooler Master MasterBox MB501L 600 Watt önerebilirim. En azından ondaki PSU'nun ne olduğunu biliyoruz, her şekilde PowerBoost'tan daha iyi olur.
Powerboost çok kötü markaşu iki kasa arasında +80 sertifikasi var hangisi alinmali arasinda 200 TL var
POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ Rainbow Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ Rainbow Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JBST-VKD502T ITOPYA'da.www.itopya.com
POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa | ITOPYA
POWER BOOST VK-P3301B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VK-P3301B ITOPYA'da.www.itopya.com
Olmasın? İlla olacak diye bir şey yok. Sertifikasına göre PSU alınmaz zaten.o kasada +80 sertifikasi yok galiba
%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorumOlmasın? İlla olacak diye bir şey yok. Sertifikasına göre PSU alınmaz zaten.
csgo yu evime tasiyacagim hemde sadece 500 tl yemi iste buna f/p derimHey sen evet sana diyorum bu PSU'ları alarak evine C4 yerleştirmek ister misin?
Onun yerine High Power gibi PSU'ları alın çünkü bu PSU'ların sertifikaları bile sahte.
Dostum buna göre PSU alınmaz, almak için deli olmak gerek. 80+ olan bir PSU'ya göre faturada yansıtacağı fark değmez bile. Kaldı ki o PSU'nun da verimliliği %80 civarlarında.%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorum
Sahte olup olmadığı önemli%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorum
%80 verimlilik sagliyormus ama elektirik faturasina daha az yansiyacagi icin illa parasini cikartir +80 sertifikali olursa diye dusunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
csgo yu evime tasiyacagim hemde sadece 500 TL yemi iste buna f/p derim
corshair nasil bir markaDostum buna göre PSU alınmaz, almak için deli olmak gerek. 80+ olan bir PSU'ya göre faturada yansıtacağı fark değmez bile. Kaldı ki o PSU'nun da verimliliği %80 civarlarında.
İyi tabii ki, alınabilir. Modeli nedir?corshair nasil bir marka
vs serisi ama kac w almam gerektigini bilmiyorumİyi tabii ki, alınabilir. Modeli nedir?
450 Watt bile yeterli olur. İleri dönük olması açısından 550 Watt ve üstü daha iyi olur.vs serisi ama kac w almam gerektigini bilmiyorum