Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,154
- Konu Sahibi Konu Sahibi
anaaa konu senin mi aga laa gel ben sana paylaşımlı hesap veririm
Profil fotoğrafımı kaldırdım.

anaaa konu senin mi aga laa gel ben sana paylaşımlı hesap veririm
Epic Games kur düzenlemesi yapacak bilgin olsun.Crack kullanmıyorum. Bir zamanlar Epic Games'te indirime girmişti ancak alma gereksinimi duymamıştım.
telegramdan sana atıyorumProfil fotoğrafımı kaldırdım.![]()
bu zamanda buyuk bir ekonimik rahatligin yoksa 3a oyunlara para verilmez bence o yuzden k0rs4n daha mantikli
telegramdan sana atıyorum
bunu herkes biliyor hocam ama belki daha oyunu yüklenmeden gidecek hesap boş iş onları almakHocam paylaşımlı hesapların mantığını size kısaca anlatayım ;
Bir satıcı alıyor oyunu oyunun fiyatının 30/1'i gibi bir fiyata alıyorlar hesabı. Daha sonra onu alanda daha ucuza satıyor böylece bir hesap birden fazla kişide oluyor. Ancak hesaplar herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Oyunu açarken offline moda alıp steam cloud kapatınca gelme keyfim gelme Crack tamamen eziyet. Özellikle mevcut kurdan ötürü hikaye oyunlarının alınmasını önermiyorum ben. Eğer isterseniz cp 2077 + phantom liberty atabilirim size -steam hesabı-.
Hiç eziyet değil nasıl yapacağını bilmediğin için eziyet ayriyetten o 50 tl yapımcıya gitmiyor bi farkı kalmıyor crackten.Hocam paylaşımlı hesapların mantığını size kısaca anlatayım ;
Bir satıcı alıyor oyunu oyunun fiyatının 30/1'i gibi bir fiyata alıyorlar hesabı. Daha sonra onu alanda daha ucuza satıyor böylece bir hesap birden fazla kişide oluyor. Ancak hesaplar herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Oyunu açarken offline moda alıp steam cloud kapatınca gelme keyfim gelme Crack tamamen eziyet. Özellikle mevcut kurdan ötürü hikaye oyunlarının alınmasını önermiyorum ben. Eğer isterseniz cp 2077 + phantom liberty atabilirim size -steam hesabı-.
Niyetin varsa özelden yaz yardımcı olayımCrack'li zamanlarıma geri dönesim geldi.![]()
crackten nasi farki kalmiyo sacmaladin suanHiç eziyet değil nasıl yapacağını bilmediğin için eziyet ayriyetten o 50 TL yapımcıya gitmiyor bi farkı kalmıyor crackten.
Yapımcıya para vermeyip oynuyorsan o oyunu crackle aynı mantık ha virüs girecek diyorsan özellikle türk sitelerinden ve bilgisiz indirme, oyun ismi site ismi indir yazmakla olmuyor. Anlatırım istersen.crackten nasi farki kalmiyo sacmaladin suan![]()
Asıl ben sana yardımcı olurum.Niyetin varsa özelden yaz yardımcı olayım![]()
Nasıl hiç eziyet değil ya! Crack indirdiğiniz şunucular leşten sunucular bir çok kişi indirince indirme hızı yavaşlıyor , crackte optimizasyon sorunları... Ne indirdiğini bilmemek.... Daha çok şey sayarım. Ve ben hesabı verirken bir para da istememişim farkındaysanız.Hiç eziyet değil nasıl yapacağını bilmediğin için eziyet ayriyetten o 50 TL yapımcıya gitmiyor bi farkı kalmıyor crackten.