cemilalkis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 637
4K'sı bi tık sorunlu gibi gözüküyor ama şuan için bir şey diyemem.Bu arada maalesef BX500'de pek sözde değil %90'ı sorunlu oluyor kank :dArkadaşlar,sözde kronik bir ssd kullanıyorum (inşallah sadece sözde kalır :d) 1-1.5 ay oluyor kullanalı, sizce durumu nasıl?
4K'sı bi tık sorunlu gibi gözüküyor ama şuan için bir şey diyemem.Bu arada maalesef BX500'de pek sözde değil %90'ı sorunlu oluyor kank :d
Şuan sıkıntı yok.Arkadaşlar,sözde kronik bir ssd kullanıyorum (inşallah sadece sözde kalır :d) 1-1.5 ay oluyor kullanalı, sizce durumu nasıl?
1-1.5 ay kullandığına inanıyorum.Arkadaşlar,sözde kronik bir ssd kullanıyorum (inşallah sadece sözde kalır :d) 1-1.5 ay oluyor kullanalı, sizce durumu nasıl?
1-1.5 ay oluyor, neden yalan söyliyeyim böyle bi konu için? kötüyse zaten kötüdür elden bir şey gelmez. Sponsorum değiller,ya da bana para önermediler onları öveyim diye, saçma konuştun sanki biraz.1-1.5 ay kullandığına inanıyorum.
1 2 hafta anca kullanmışsındır.
Eğer 1.5 ay kullandıysan doğru dürüst bilgisayara bakmıyosundur.
Daha 800 GB yazmışsın ve bu aşırı bir az değer.
Şuanlık anlayamayız, iyi gözüküyor.
zor%10 luk kısma girmiş olabilme ihtimalim![]()
Neyini anlamadın?1-1.5 ay oluyor, neden yalan söyliyeyim böyle bi konu için? kötüyse zaten kötüdür elden bir şey gelmez. Sponsorum değiller,ya da bana para önermediler onları öveyim diye, saçma konuştun sanki biraz.
''Daha 800 GB yazmışsın ve bu aşırı bir az değer.'' bu kısmıda anlamış değilim
Çok fazla ağır oyun oynayan biri değilim,metin2 falan oynuyorum.Neyini anlamadın?
Şuan yaptığın kullanımı ben formattan sonra 1 haftada yapıyorum.
Bana göre az kullanmışsın.
Bence 1.5 aylık kullanım değer değil bu.
Sadece onu söyledim.
Daha bir şey diyemeyiz, doğru dürüst disk kullanılmamış.
800 GB aşırı az bir değer.
ve üslubunu düzeltmen gerek. Bilmiyoruzki soruyoruz,sanki yalancıymışım gibi lanse etmende ayrı bi ironi tabii.Neyini anlamadın?
Şuan yaptığın kullanımı ben formattan sonra 1 haftada yapıyorum.
Bana göre az kullanmışsın.
Bence 1.5 aylık kullanım değer değil bu.
Sadece onu söyledim.
Daha bir şey diyemeyiz, doğru dürüst disk kullanılmamış.
800 GB aşırı az bir değer.
Bune o zaman yazdığım TB çalıştığı saat le okuma hıza bak 69 dereceve üslubunu düzeltmen gerek. Bilmiyoruzki soruyoruz,sanki yalancıymışım gibi lanse etmende ayrı bi ironi tabii.