Polislik hakkında?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Bilgi verir misiniz?
1-)polis,komser, başkomiser,amir maaşı nedir?
2)kademe, rütbe nasıl atlanır?
3) işsizlik var mı?
4)polis olma şartı nedir,sınavı zor mudur?
5)galiba parkur varmış parkur için ne yapılmalı?
6) okuyacağımız PMYO'u kendimizi seçebilir miyiz? Mesala Rüştü Ünsal PMYO.
7) PMYO ve Paem arasında ne fark var?
8)Msü'ye girmekten daha mı zor?
9)polis geçinebilir mi?
Polis maaşı yeterli mi?
Mühendis ile aynı alıyor nerdeyse.
10)(Bu soru çok saçma ama) Polis Bmw 420d,Audi A3, Passat 2018 , vb araçlara binebilir mi?(300k üstü ve civarı araçlar)
Evi var ise.
11)Polis olmanın avantajı nedir?
Sokakta mesala canım sıkılınca kanun namına dur diyip araba alıp emniyetten alırsın diye araba ile turlayabilir miyim?(ciddi değilim)
Ya da istediğim kişinin telefon numarasından nerede olduğuna bakabilir miyim? Vs.
12) Polislikte bilgisayar ile uğrasan biri nasıl olunur,(arka sokaklar aylin gibi).
13)Pöh ile aralarında ne fark var?
Pöh maaşı nedir?
14)Pöh ve polis Tanzimat işleri tam ne oluyor?

Teşekkürler, iyi günler.
4-) Polis olmak için ağır ameliyat geçirmemelisin ve gerekli fiziksel şartları (boy-kilo) karşılaman gerekli. Yüzde veya vücutta çok belirgin yara izleri de olmayacak. Kpss den girilebiliyor diye biliyorum. Aynı şekilde liseden sonraki üni sınavıyla da girilebiliyor çok yüksek puan istemiyor.
5-) Parkur aşırı zor 1 hafta çalışmayla yapamazsın. Eğer temelin varsa sporcuysan daha kısa sürede alışırsın fakat her babayiğit o parkuru yapamaz. Sınır 48 saniye ben aşırı abanmama rağmen 46.50 saniye de bitirebildim.
9-)Polis rahatlıkla geçinebilir. Bir polis min.5k ya yakın maaş alır. Daha da yukarlara çıkar.
10-) düzenli olarak para biriktirebilirsen, misal ailenle yaşıyorsun yaşın 24-25 bekarsın aldığın maaş 5.5k. 1k sını yesen ayda 4.5k dan hesapla :D30 yaşına gelince anca o parayı biriktirirsin ama 30 yaşına kadar o araba bi 200bin tl daha zamlanır xd
13-) pöh maaşları görev yerine göre daha yüksektir. Tahminim 7-10k arası alıyolardır diye düşünüyorum.

LGS mi?
Kiminle konuştuğunun farkında değilsin anlaşılan.

4-) Polis olmak için ağır ameliyat geçirmemelisin ve gerekli fiziksel şartları (boy-kilo) karşılaman gerekli. Yüzde veya vücutta çok belirgin yara izleri de olmayacak. Kpss den girilebiliyor diye biliyorum. Aynı şekilde liseden sonraki üni sınavıyla da girilebiliyor çok yüksek puan istemiyor.
5-) Parkur aşırı zor 1 hafta çalışmayla yapamazsın. Eğer temelin varsa sporcuysan daha kısa sürede alışırsın fakat her babayiğit o parkuru yapamaz. Sınır 48 saniye ben aşırı abanmama rağmen 46.50 saniye de bitirebildim.
9-)Polis rahatlıkla geçinebilir. Bir polis min.5k ya yakın maaş alır. Daha da yukarlara çıkar.
10-) düzenli olarak para biriktirebilirsen, misal ailenle yaşıyorsun yaşın 24-25 bekarsın aldığın maaş 5.5k. 1k sını yesen ayda 4.5k dan hesapla :D
13-) pöh maaşları görev yerine göre daha yüksektir. Tahminim 7-10k arası alıyolardır diye düşünüyorum.
Teşekkürler ,kpss çok sıkıntı ya.
Böyle msü'ye girer gibi nasıl gireriz?
Polis akademisi vs pmyo?

boş konu araştırıp bul kim bilecek ki burda.

Kime göre neye göre boş konu? Sistem hızı hakkında konu açmışsın. O zaman bu da boş konu. Ne gerek var böyle konular açmaya (!)

Sanki adam internete yazmayı bilmiyormuş gibi muamele yapıyorsunuz. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz.
-
Forumların kurulma amacı insanların birbirine yardımcı olması. Kişinin yaptığı yada yapacağı işten soğutmak değil.

Kime göre neye göre boş konu? Sistem hızı hakkında konu açmışsın. O zaman bu da boş konu. Ne gerek var böyle konular açmaya (!)

Sanki adam internete yazmayı bilmiyormuş gibi muamele yapıyorsunuz. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz.
-
Forumların kurulma amacı insanların birbirine yardımcı olması. Kişinin yaptığı yada yapacağı işten soğutmak değil.
De ama bazı kişiler aşırı abartıyor google yazsa tonlarca bilgi geliyor karşısına ufak bir şeyde hemen yazmamak lazım

Teşekkürler ,kpss çok sıkıntı ya.
Böyle msü'ye girer gibi nasıl gireriz?
Polis akademisi vs pmyo?
Kpssden 65 alınca sınava girmeye hak kazanıyorsun. Pmyo meslek yüksek okulu. üni sınavında belli bir puanı tutturunca tercih yapabiliyorsun. Okula kayıt yaptırdıktan sonra 2 yıl öğrenim- eğitim görüyorsun. Eğitimini başarıyla tamamlayınca mezun olunca polisliğin belirli bölümlerine seni atıyorlar. Fakat sağlık açısından hiç bir problemin olmamalı resmen 4 4lük adam olman lazım. En ufak bir şeyde eleniyorsun.

-
Boş ver reis.
Eyw burada.
Bunlara lgs girmiş ağlıyip sinirlerini benden çıkarıyorlar.
Zehir bu çocuklar zehir.
Yok neymiş internette varmış vallaha iyiki demiş ben bilemezdim.
Teşekkürler tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kpssden 65 alınca sınava girmeye hak kazanıyorsun. Pmyo meslek yüksek okulu. üni sınavında belli bir puanı tutturunca tercih yapabiliyorsun. Okula kayıt yaptırdıktan sonra 2 yıl öğrenim- eğitim görüyorsun. Eğitimini başarıyla tamamlayınca mezun olunca polisliğin belirli bölümlerine seni atıyorlar. Fakat sağlık açısından hiç bir problemin olmamalı resmen 4 4lük adam olman lazım. En ufak bir şeyde eleniyorsun.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,769
Üyeler
187,568
Son üye
GAMER.GEN.TR
Geri