Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,595
Yenilenmiş iPhonelar vs. alınır mı? + sı - si neler?

Tek artısı taksit ile alabilmek. Başka artısı yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Bazen parçaları yan sanayi falan takıyorlar. Şansa bağlı tamamen. Ben bu yüzden almaktan vazgeçmiştim.

• Beğen
Fiyatlar uygun diye sordum, 2. elin daha temiz hali gibi galiba. Alınır mı idarelik iphone X vs.
Fiyat nasıl uygun? 2. el cihaz daha iyi. Alınmaz, X öldü toprak atan yok. Birde yenilenmişi hiç alınmaz.

• Beğen
2.El daha temiz bence çünkü alırken telefona ne olduğunu bile bilmiyorsun.

• Beğen
Fiyat nasıl uygun? 2. el cihaz daha iyi. Alınmaz, X öldü toprak atan yok. Birde yenilenmişi hiç alınmaz.
Anladım hocam, reelsta denk gelen bir reklam gördüm de o yüzden bir araştırayım sorayım diye konu açmıştım

Anladım hocam, reelsta denk gelen bir reklam gördüm de o yüzden bir araştırayım sorayım diye konu açmıştım
Dediğim gibi, yenilenmiş almanın tek artısı taksit olması. Genelde 2. elden daha pahalı ve yan sanayi parçalar ile değiştirilmiş oluyor.

• Muhteşem
Benim brother yenilemiş s22 almıştı. Sadece kasası değişmiş. Memnun şuan.

• Muhteşem
Teknosada falan A kalite B kalite diye ayırmışlar yenilenenleri. A kalite orijinal parçayla vs. olanlar galiba.
A kalite demek 1. kalite demek. Orijinal olsaydı emin ol orijinal diye yazıp pazarlarlardı (teknosa özelinde demiyorum)

• Beğen
A kalite demek 1. kalite demek. Orijinal olsaydı emin ol orijinal diye yazıp pazarlarlardı (teknosa özelinde demiyorum)
Anladım hocam, kısaca bir şeylerin adını değişip değişip satmaya çalışıyolar yine o.O2

Geri