Yardım TwinMOS SSD Alınır mı?

Rahasam

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
143
TwinMOS marka ssd alınır mı arkadaşlar?

Bu marka nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

F/p olarak daha yüksek. ama içinize sinmediyse ufak farkla kingstonla değistirebilirsin.

ki 300tl farkla degistirilir duruyor hocam 😀
2 3 gündür ne kadar çok ekleme çıkartma yapıyorsam sepete girip. İnce hesaptan aradılar demin. Yarın indirimin son günü olduğunu ve bir an önce almamı söylediler! :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Bu marka nasıl?

2 3 gündür ne kadar çok ekleme çıkartma yapıyorsam sepete girip. İnce hesaptan aradılar demin. Yarın indirimin son günü olduğunu ve bir an önce almamı söylediler! :ROFLMAO: :ROFLMAO:
kingstondan daha iyi bi marka değil. anakartiniz da max 5000mhz destekliyor. isteseniz de 7k hizlari goremeyeceksiniz. hem yanilmiyorsam kingstonla da arasinda 1k gibi bir fark var. dolayisiyla degmez.

kingstondan daha iyi bi marka değil. anakartiniz da max 5000mhz destekliyor. isteseniz de 7k hizlari goremeyeceksiniz. hem yanilmiyorsam kingstonla da arasinda 1k gibi bir fark var. dolayisiyla degmez.
edit 600tlymis :D

edit 600tlymis :D
Anladım. O zaman son durum budur?

Bu da hediyeymiş :ROFLMAO:

Anladım. O zaman son durum budur?

Bu da hediyeymiş :ROFLMAO:
aynen hocam. baya ince eleyip sık dokudunuz hayırlı olsun. sistemde falso yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri