Bu ikili sadece online oyunları çok fazla oynuyor isen mantıklı. Hikayeli oyunlar için mantıklı bir ikili değil.Arkadaşlar Ryzen 7 7800x3D işlemcisini sipariş verdim iyi mi yapmışım FPS oyunları için aldım Ekran kartım RTX 4060 Tİ.
Evet hocam iyi yapmışsınız. Bu işlemci online oyunlar için biçilmiş kaftan h.oÇok online oyun oynuyorum hocam iyi yapmışım dimi 7800x3D alıp
6000mhz cl30 dual 2x16gb channel ramle tam performans alirsin.Teşekkür ederim hocam iyileri de senin başına![]()
Diğer türlü ne oluyor ki
Al şundan 2 tane bak keyfine brom![]()
XPG Lancer Black 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming (Oyuncu) Ram (AX5U6000C3016G-CLABK) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Hayırlı olsun hocam ama tek sorun ettiğim soğutucunuz. 7800x3d gibi bir işlemciyi soğutmada yeterli olur mu bilemedim.Arkadaşlar Ryzen 7 7800x3D işlemcisini sipariş verdim iyi mi yapmışım FPS oyunları için aldım Ekran kartım RTX 4060 Tİ.
Eskiden Ryzen 5 5800x3D vardı o da güçlü bir işlemciydi ama oyunlarda fazla yük binmediği için sıcak çalışmıyodu aşırı hocamHayırlı olsun hocam ama tek sorun ettiğim soğutucunuz. 7800x3d gibi bir işlemciyi soğutmada yeterli olur mu bilemedim.
Siz yinede fırsat bulursanız değiştirin bence hocam 1699TL peerless assassin, phantom spirit var.Eskiden Ryzen 5 5800x3D vardı o da güçlü bir işlemciydi ama oyunlarda fazla yük binmediği için sıcak çalışmıyodu aşırı hocam
Yeni satın aldığım için işlemciyi bütçem bitti hocam ilerleyen zamanlarda yeniden paramı toparlayınca soğutucu değişikliği yapmak için yeni bir forum açarım o günler nasip olursaSiz yinede fırsat bulursanız değiştirin bence hocam 1699TL peerless assassin, phantom spirit var.