alpshuayi51
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinizin ellerine sağlık hocalarım. Bu oyunları imzamdaki sistemimle oynama şansım var mı?
LoLSizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Bir liste hazırlayıp video çekmeyi düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.
o sistemin açamayacağı oyun yok anca bi alan wake ve hogwarts legacy gibi ağır oyunlardadüşük fps alabilirsinHepinizin ellerine sağlık hocalarım. Bu oyunları imzamdaki sistemimle oynama şansım var mı?
limbo ve inside şu iki oyunu da ben ekleyeyim 2side aynı şirket ama çok güzel indie oyunlar ikisinin finalinde de ağlıcak gibi çok kötü oldumulan herkes de bilinen oyunları çıkmış söylemiş,birisi çıkp da demiyor red faction var forsaken var anca kulaktan duyma
Yenilenen Mafia serisiSizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Mafia 1 DE - Mafia 2 DESizce Ölmeden Önce Oynanması Gereken Oyunl(lar) nelerdir.
Ekran kart vramı 4 gb olduğu için bir arkadşım suanki oyunları kaldırmaz demişti.o sistemin açamayacağı oyun yok anca bi alan wake ve hogwarts legacy gibi ağır oyunlardadüşük fps alabilirsin
Çok severim teşekkürler.Detroit become human'ı kesinlikle dene tabi hikaye seviyorsan.
Hayır hepsini oynarsınEkran kart vramı 4 gb olduğu için bir arkadşım suanki oyunları kaldırmaz demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok severim teşekkürler.
1080pde orta grafiklerde sorun çıkarmazEkran kart vramı 4 gb olduğu için bir arkadşım suanki oyunları kaldırmaz demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok severim teşekkürler.