Aynı model mi link atknk bu vergilerle 3.1k tutuyor. epomarkerda ise vergilerle beraber max 2.1k tutuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban
güvenilir ama vergi konusunu hafife alma . en son 900 tl vergi çıkıyordu. ona göre hesap et.ak820 pro'yu 44 dolara satın alabiliyorum. güvenilir midir? alınır mı?
AliExpress'ten almanı tavsiye ederim vergi dahil 64 dolara geliyor.knk bu vergilerle 3.1k tutuyor. epomarkerda ise vergilerle beraber max 2.1k tutuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@MuratTheFounderOfGariban
%20 değil arttırdılar onu %30 veya %40 öyle bir şey oldu.hocam ne kadar vergi çıkar tc gümrük kurallarını okudum %20 gümrük vergisi oluyordu?![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
avrupa birliği ülkelerinden gelirse öyle. ama değilse %30 vergi kesiyorlar.hocam ne kadar vergi çıkar tc gümrük kurallarını okudum %20 gümrük vergisi oluyordu?![]()
Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Aliexpressten para birimini dolar yapın vergi dahil 64 dolar falan oluyor.hocam ne kadar vergi çıkar tc gümrük kurallarını okudum %20 gümrük vergisi oluyordu?![]()
Ajazz AK820 Pro
Ortalama 1 hafta-3hafta arası gelir. Satıcı zaten epomaker linke tıklayınca görürsünüz. Güvenilirdir.hocam aliexppress güvenilir mi? teslimat trihi 15 haziran gözüküyor