zaten nerden alırsan al garantisi yok , Trden almıyorsun ürünü , en mantıklısı aliexpress şu an tek vergi çıkmayan yer ora , diğer sitelerde 900tl vergi çıkacakmış gibi hesapla o şekilde karşılaştırhocam bazıları aliexpressten bişey sipariş ediyorsan garanti işini unut demiş orası nasıl oluyor.
Ben ajazz ak680 aldım ilk alışveriş indirimiyle vergi dahil 730 TL civarına geldi nerdeyse bedava yani. Bana sorarsan ilk alışveriş fırsatı falan varsa AliExpress ten al cidden ucuza geliyor daha önce alışveriş yaptıysan yeni hesap açarsınhocam bazıları aliexpressten bişey sipariş ediyorsan garanti işini unut demiş orası nasıl oluyor.
Alıyor kardeşim zaten alacağın yerde yazıyor 75 gün kadar süresi vardı galiba anlaşmazlık başlatabilmek için. Benim klavyeyi aldığım satıcının 3 milyon takipçisi vardı sıkıntı olmadan geldi 15-16 gündeürün bozuk falan gelirse ali exppress geri almıyor mu?
Para birimini dolar yaparsanız daha ucuza gelir.Alıntıyı görüntüle
Hocam toplam fiyat bu kadar geliyor. 1 mayıs indirimi ile ne kadara düşer sizce?
%20 değil. Ürün çinden geliyor %33. Ek olarak gümrük faturaya göre değil ürünün genel fiyatına göre vergilendirme yapıyor xdhocam ne kadar vergi çıkar tc gümrük kurallarını okudum %20 gümrük vergisi oluyordu?Ajazz AK820 Pro
Equipped the customizable TFT screen, the Ajazz AK820 Pro 75% mechanical keyboard stands out from other keyboards on the market. Enjoy wireless and wired connectivity with Bluetooth 5.1, 2.4GHz and Type-C cable. With 1.6M RGB backlighting and Flex-cut PCB, the AK820 Pro delivers a superior and...epomaker.com
Biraz konu dışı ama bizim bu monsgeek klavyenin switch i bozulsa nereden alacağız yedeğini?%20 değil. Ürün çinden geliyor %33. Ek olarak gümrük faturaya göre değil ürünün genel fiyatına göre vergilendirme yapıyor xd
Manyetik olanı almıştın değil mi?Biraz konu dışı ama bizim bu monsgeek klavyenin switch i bozulsa nereden alacağız yedeğini?