Epomarker'dan AK820 PRO alınır mı? Güvenli mi?

hocam bazıları aliexpressten bişey sipariş ediyorsan garanti işini unut demiş orası nasıl oluyor.

hocam bazıları aliexpressten bişey sipariş ediyorsan garanti işini unut demiş orası nasıl oluyor.
zaten nerden alırsan al garantisi yok , Trden almıyorsun ürünü , en mantıklısı aliexpress şu an tek vergi çıkmayan yer ora , diğer sitelerde 900tl vergi çıkacakmış gibi hesapla o şekilde karşılaştır

ürün bozuk falan gelirse ali exppress geri almıyor mu?

Ben ajazz ak680 aldım ilk alışveriş indirimiyle vergi dahil 730 TL civarına geldi nerdeyse bedava yani. Bana sorarsan ilk alışveriş fırsatı falan varsa AliExpress ten al cidden ucuza geliyor daha önce alışveriş yaptıysan yeni hesap açarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün bozuk falan gelirse ali exppress geri almıyor mu?
Alıyor kardeşim zaten alacağın yerde yazıyor 75 gün kadar süresi vardı galiba anlaşmazlık başlatabilmek için. Benim klavyeyi aldığım satıcının 3 milyon takipçisi vardı sıkıntı olmadan geldi 15-16 günde

1714500626787.png

Hocam toplam fiyat bu kadar geliyor. 1 mayıs indirimi ile ne kadara düşer sizce?

yarın sipariş vereyim o zaman değil mi hocam?

hocam an itibariyle sipariş ettim. emeği geçen herkese teşekkürler.

Çok yakın tarihte satın. Ortalama olarak 20 gün içerisinde elime ulaştı. Paketlemesi gayet iyiydi ve herhangi bir sorunu yok gayet memnunum, fakat Epomaker dan satın alırken vergiyi sonradan ödüyorsun bana 700 tl gibi bir vergi çıktı.

Hocam aliexpressten satın aldım başka vergi çıkmaz

hocam ne kadar vergi çıkar tc gümrük kurallarını okudum %20 gümrük vergisi oluyordu?
%20 değil. Ürün çinden geliyor %33. Ek olarak gümrük faturaya göre değil ürünün genel fiyatına göre vergilendirme yapıyor xd

%20 değil. Ürün çinden geliyor %33. Ek olarak gümrük faturaya göre değil ürünün genel fiyatına göre vergilendirme yapıyor xd
Biraz konu dışı ama bizim bu monsgeek klavyenin switch i bozulsa nereden alacağız yedeğini?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri