Eğer ürün vintage t9 ise benimki çinden yeni geldi yorum yapabilirim.gördüm şimdi 10tl için gerek yok bence bakalım nasıl bir makine gelicek beklentim yüksek
Ürün şu an kargoda. Şanlıurfadan geliyor. Kesin kaçak maldır.Eğer ürün vintage t9 ise benimki çinden yeni geldi yorum yapabilirim.
Kaçak getirmeye çok da değecek bir ürün değil maalesef.Ürün şu an kargoda. Şanlıurfadan geliyor. Kesin kaçak maldır.
Şanlıurfada bekliyo boluya bile yollamadılarbende de gelmedi ptt 2 haftaya falan getirir
aynı ürünü aliexpressten aldım. traş olurken jilet kısmı fırladı yerinden. benide kesti kendi de bozuldu.yopigo Rf-1807 Şarjlı Traş Makinesi Saç Sakal Ense Çizim Vucüt Kılı Tıraş Makinası Lazer Epilasyon Öncesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
yopigo Rf-1807 Şarjlı Traş Makinesi Saç Sakal Ense Çizim Vucüt Kılı Tıraş Makinası Lazer Epilasyon Öncesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ali express de kiyle aynı değil ali express den de ben 3 farklı tıraş aleti almıştım onlar plastik daha ucuz malzemeden yapılmıştı buna göreaynı ürünü aliexpressten aldım. traş olurken jilet kısmı fırladı yerinden. benide kesti kendi de bozuldu.
Size gelen vintage t9 değilmi?Ürün geldi metal ve type c ile şarj oluyor bayağı sağlam duruyor bu fiyata inanılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ali express de kiyle aynı değil ali express den de ben 3 farklı tıraş aleti almıştım onlar plastik daha ucuz malzemeden yapılmıştı buna göre
Hangi marka geldi hocam, tıraş olurken çekme yapıyor mu ? Vücutta diğer bölgelerde kullanılabilir mi ? Şarz kapasitesi düşük yazmışlar yorumlarda, test edebildiniz mi ? İyi günlerÜrün geldi metal ve type c ile şarj oluyor bayağı sağlam duruyor bu fiyata inanılmaz.
ali express de kiyle aynı değil ali express den de ben 3 farklı tıraş aleti almıştım onlar plastik daha ucuz malzemeden yapılmıştı buna göre
Size gelen vintage t9 değilmi?
T- blade modeli, diğer özelliklerini daha test etmedim ama aliexpress de kinden çok daha kaliteli.Hangi marka geldi hocam, tıraş olurken çekme yapıyor mu ? Vücutta diğer bölgelerde kullanılabilir mi ? Şarz kapasitesi düşük yazmışlar yorumlarda, test edebildiniz mi ? İyi günler
bana da dinamic geldi ve ürünü çok beğendimÜrün geldi metal ve type c ile şarj oluyor bayağı sağlam duruyor bu fiyata inanılmaz.
Hocam bir fotoğraf bırakma şansınız varmı?bana da dinamic geldi ve ürünü çok beğendim
Hayırlı olsun, ürünün aynısını pazarda ki satıcıya sordum 250 lira dedi. Nays la tanesini 70 almış oldum sağlasın.bana da dinamic geldi ve ürünü çok beğendim