Üniversite Okurken Devlet Memurluğu Yapmak

bölümden bölüme değişiyor hangi meslek seninki. Gardiyanlık ?
lise cikisi nerede oldugunun ismini veremem hoca maalesef ancak ofis boy gibi dusun. diğer arkadas gardiyanlik istiyordu zaten ama acilmadi o pek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga ya da üni saatleri sırasında izin veriyor da olabilir bilmiyorum
egitim kolayligi dedigin is ve onu cok müdür vermiyor ayrica eğitim kolayligi ile bile zor bir sey bence ya

dışardan bitirirsin dediğin açıktan okumak mı? mühendislik bölümleri açıktan okunamıyor diye biliyordum

dışardan bitirirsin dediğin açıktan okumak mı? mühendislik bölümleri açıktan okunamıyor diye biliyordum
Dediğim gibi pek bilgim yok annem açıktan bitirdi ama bilgisayar mühendisliği dışarıdan okunuyormu bilmiyorum bence ikinci öğretim daha mantıklı

Çok zor memur ataması yok +90 puan alacaksın da ŞANSIN yaver gidecek de atanacaksın.
+90 değilde mevcüt hükümet yandaşlarından tanıdığının olması lazım 70 lede memur olur torpil alırsa :D

Şuan bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa gelicek.Annem kpss yede girersin memur olur dışarıdan bitirirsin diyor.Öyle bir şey oluyormu? Oluyorsa sizce hem iş hem okul zor olurmu? Hem motorumuda alırım diyorum
Sınavların calısma saatlerine göre ayarlanıyor öyle bi durumda

Tüh ordan kaçırdık
Memur olsan mühendis olmana gerek yok zaten Tr'de çoğu şey hayal edildiği gibi gitmiyor memur olsan alıcan 35 k veya üzeri para mezun olunca mühendislik yapacağını sanmam asgari ücret veya bir tık üzerine başlatıyorlar istanbul civarında deneyim kazanana kadar kimse bu devirde 35 40 lira sabit parayı bırakıp asgari nin bir tık üzerine çalışmaz :D

Şunu soylim kpss universite kazanmaya benzemez daha zor 😃
doğru öğretmenim aynı zamanda bende giricem bu yıl, incik boncuktur kpss üni sınavına benzemez asla.

lise kpssye gireceksin anack düz memur olabilirsin. Üniversitedeki dersler için izin almak zor. direk memur ol hayatına bak derim. üniversiteye bir sonra bırakırsın belki

Şuan bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa gelicek.Annem kpss yede girersin memur olur dışarıdan bitirirsin diyor.Öyle bir şey oluyormu? Oluyorsa sizce hem iş hem okul zor olurmu? Hem motorumuda alırım diyorum
Bilgisayar mühendisliği okuyup niye kpss istersin ki?

Memur olsan mühendis olmana gerek yok zaten Tr'de çoğu şey hayal edildiği gibi gitmiyor memur olsan alıcan 35 k veya üzeri para mezun olunca mühendislik yapacağını sanmam asgari ücret veya bir tık üzerine başlatıyorlar istanbul civarında deneyim kazanana kadar kimse bu devirde 35 40 lira sabit parayı bırakıp asgari nin bir tık üzerine çalışmaz :D

doğru öğretmenim aynı zamanda bende giricem bu yıl, incik boncuktur kpss üni sınavına benzemez asla.
Aynen öyle yıllardır deneyen var kpss yks den kat kat zor çünkü ülkemizde alım yok yks de barajı geçince üniye giriyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,127
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri