Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 857
bölümden bölüme değişiyor hangi meslek seninki. Gardiyanlık ?ben 89 la arkadasim 84 le atandı hoca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok oyle bir sey kanka
bölümden bölüme değişiyor hangi meslek seninki. Gardiyanlık ?ben 89 la arkadasim 84 le atandı hoca
yok oyle bir sey kanka
aga ya da üni saatleri sırasında izin veriyor da olabilir bilmiyorumben 89 la arkadasim 84 le atandı hoca
yok oyle bir sey kanka
lise cikisi nerede oldugunun ismini veremem hoca maalesef ancak ofis boy gibi dusun. diğer arkadas gardiyanlik istiyordu zaten ama acilmadi o pek.bölümden bölüme değişiyor hangi meslek seninki. Gardiyanlık ?
egitim kolayligi dedigin is ve onu cok müdür vermiyor ayrica eğitim kolayligi ile bile zor bir sey bence yaaga ya da üni saatleri sırasında izin veriyor da olabilir bilmiyorum
Dediğim gibi pek bilgim yok annem açıktan bitirdi ama bilgisayar mühendisliği dışarıdan okunuyormu bilmiyorum bence ikinci öğretim daha mantıklıdışardan bitirirsin dediğin açıktan okumak mı? mühendislik bölümleri açıktan okunamıyor diye biliyordum
+90 değilde mevcüt hükümet yandaşlarından tanıdığının olması lazım 70 lede memur olur torpil alırsaÇok zor memur ataması yok +90 puan alacaksın da ŞANSIN yaver gidecek de atanacaksın.
Sınavların calısma saatlerine göre ayarlanıyor öyle bi durumdaŞuan bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa gelicek.Annem kpss yede girersin memur olur dışarıdan bitirirsin diyor.Öyle bir şey oluyormu? Oluyorsa sizce hem iş hem okul zor olurmu? Hem motorumuda alırım diyorum
Tüh ordan kaçırdık+90 değilde mevcüt hükümet yandaşlarından tanıdığının olması lazım 70 lede memur olur torpil alırsa![]()
Memur olsan mühendis olmana gerek yok zaten Tr'de çoğu şey hayal edildiği gibi gitmiyor memur olsan alıcan 35 k veya üzeri para mezun olunca mühendislik yapacağını sanmam asgari ücret veya bir tık üzerine başlatıyorlar istanbul civarında deneyim kazanana kadar kimse bu devirde 35 40 lira sabit parayı bırakıp asgari nin bir tık üzerine çalışmazTüh ordan kaçırdık
doğru öğretmenim aynı zamanda bende giricem bu yıl, incik boncuktur kpss üni sınavına benzemez asla.Şunu soylim kpss universite kazanmaya benzemez daha zor![]()
Bilgisayar mühendisliği okuyup niye kpss istersin ki?Şuan bilgisayar mühendisliği düşünüyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa gelicek.Annem kpss yede girersin memur olur dışarıdan bitirirsin diyor.Öyle bir şey oluyormu? Oluyorsa sizce hem iş hem okul zor olurmu? Hem motorumuda alırım diyorum
Aynen öyle yıllardır deneyen var kpss yks den kat kat zor çünkü ülkemizde alım yok yks de barajı geçince üniye giriyosunMemur olsan mühendis olmana gerek yok zaten Tr'de çoğu şey hayal edildiği gibi gitmiyor memur olsan alıcan 35 k veya üzeri para mezun olunca mühendislik yapacağını sanmam asgari ücret veya bir tık üzerine başlatıyorlar istanbul civarında deneyim kazanana kadar kimse bu devirde 35 40 lira sabit parayı bırakıp asgari nin bir tık üzerine çalışmaz
doğru öğretmenim aynı zamanda bende giricem bu yıl, incik boncuktur kpss üni sınavına benzemez asla.