Fırsat (Dyson) !!!!!

Griffon

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhaba yarından itibaren anneler günü için Media Markt'larda geçerli tüm Dyson ürünlerinde peşin fiyatına 9 ay taksiti başlıyormuş ayrıca fiyatlarda da ufak indirim yapıcaklarmış. Annesine veya kız arkadaşına Dyson sürürge, saç düzleştiricisi vb almak istiyen varsa değerlendirebilir stoklarının çok dayanıcağını sanmıyorum.

Not: Kampanya sadece 4-12 Mayıs arasında geçerli
Not: Media Markt'da çalıştığım için duydum fakat Dyson ile çok alakam yok, o yüzden ürün tavsiyesini bana sormasanız daha iyi olur.
Kampanyadan faydalananlar konu altına yazarsa sevinirim şimdiden alanlara hayırlı olsun.

Merhaba yarından itibaren anneler günü için Media Markt'larda geçerli Dyson ürünlerinde peşin fiyatına 9 ay taksiti başlıyormuş ayrıca fiyatlarda da ufak indirim yapıcaklarmış. Annesine veya kız arkadaşına Dyson sürürge, saç düzleştiricisi vb almak istiyen varsa değerlendirebilir stoklarının çok dayanıcağını sanmıyorum.

Not: Kampanya sadece 4-12 Mayıs arasında geçerli
Not: Media Markt'da çalıştığım için duydum fakat Dyson ile çok alakam yok, o yüzden ürün tavsiyesini bana sormasanız daha iyi olur.
Kampanyadan faydalananlar konu altına yazarsa sevinirim şimdiden alanlara hayırlı olsun.
Robot süpürge indirimide varmı acaba

internet sitesinde 6 ay taksit gösteriyor mağzada mı 9 ay seçeneği var sadece?

Geri