Serhat Görgec
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Arkadaslar sizce yeni çıkan mount and Blade 2 bannerlord oyununa bu kadar para verilirmi ben almayi düşünsem indirimi beklerim sizinde tahminlerinizi merak ediyorum
Teşekkür ederim sende haklisinDostum adamlar 8 yıldır uğraşmış emek var hakediyor.
Bu arada oyun torrentede düştü.![]()
![]()
Inşallah bekliyorumPS4 te yeni çıkan oyunlar 500tl oluyor buna şükretmelibirkaç aya düşer fiyatı biraz. (Bence)
Fiziksel bir şekilde satılan bir oyun değil , steam üzerinde oyunlar düşmekten çok fiyatları artıyor buna csgo ve önümüzde yanlış bilmiyosam terraria da aynı şekilde olacakPS4 te yeni çıkan oyunlar 500tl oluyor buna şükretmelibirkaç aya düşer fiyatı biraz. (Bence)
Bence verilir. Güzel bir oyun. Daha yeni çıktı zaten. Grafikler iyi. Yani verilebilir. Sonuçta ortada BÜYÜK bir emek var.Arkadaslar sizce yeni çıkan mount and Blade 2 bannerlord oyununa bu kadar para verilirmi ben almayi düşünsem indirimi beklerim sizinde tahminlerinizi merak ediyorum![]()
Karantina günlerinde oynamalikKanka ben pc olmadigi halde alcaktim internette oynamak icin ama virus cikti tabi ben o oyunu cok seviyodum sen belki oylesine zaman gecsin diye oynuyosundur
bence alınır hak ediyor o kadar parayıArkadaslar sizce yeni çıkan mount and Blade 2 bannerlord oyununa bu kadar para verilirmi ben almayi düşünsem indirimi beklerim sizinde tahminlerinizi merak ediyorum![]()
Haklisin teşekkürlerBence verilir. Güzel bir oyun. Daha yeni çıktı zaten. Grafikler iyi. Yani verilebilir. Sonuçta ortada BÜYÜK bir emek var.