pilotkalem1
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Herkese selamlar poco x6 pro kullanan varmı acaba şarjı hızlı gidiyormuş diyorlar ısınma oluyormuş diyorlar doğruluğu varmı?
Ben kullanıyorum hocam ilk aldığımda sorun yoktu şarj ve ısınma mukemmeldi fakat biraz hızlı yavaslamaya başladı diyeyim ısınma yapmıyor çok fazla fakat şarj biraz daha hızlı gidiyor tavsiyem şarjda bakmayın telefona alcaksanız ciddi fark yaratıyor bakmazsanız bir sorun yasayacaginizi sanmıyorum bunlar goz onunde bulunsa bile mukemmel cihazHerkese selamlar poco x6 pro kullanan varmı acaba şarjı hızlı gidiyormuş diyorlar ısınma oluyormuş diyorlar doğruluğu varmı?
hocam oyun konusunda nasıl sizce pubg de felan ısınma donma felan oluyor mu?Ben kullanıyorum hocam ilk aldığımda sorun yoktu şarj ve ısınma mukemmeldi fakat biraz hızlı yavaslamaya başladı diyeyim ısınma yapmıyor çok fazla fakat şarj biraz daha hızlı gidiyor tavsiyem şarjda bakmayın telefona alcaksanız ciddi fark yaratıyor bakmazsanız bir sorun yasayacaginizi sanmıyorum bunlar goz onunde bulunsa bile mukemmel cihaz