Yardım Hawk fab mı - xprime titan mı - xprime king fabric mi ...

B.elma

80+
Reaksiyon skoru
9
Hocam herkese selamlar. Bu 3 koltuk arasında kaldım siz ne önerirsiniz , kullananlarınız varmı acaba ?
Boyum 1.87 , kilo 100. Şİmdeden teşekkürler :)
Hawk fab cv6:
Xprime Titan Kumaş :
Xprime King Fabric :

Hocam herkese selamlar. Bu 3 koltuk arasında kaldım siz ne önerirsiniz , kullananlarınız varmı acaba ?
Hawk fab cv6:
Xprime Titan Kumaş :
Xprime King Fabric :
1 yıldan fazladır hawk fab kullanıyorum memnunum. 185/110

Peki hocam her hangi bir gıcırdama bir sorun oldumu kilonuzda ? Birde oturduğumuz sünger çok ince gözüküyor rahatlığı nasıl acaba ?
Gıcırdama vs yok. Zaten bakım kiti yolluyotlar temizlik ve yağlama için. Süngeri şimdilik iyi durumda ama yavaş yavaş çökmesi de gayet normal

Hawk fab cv6:
Xprime Titan Kumaş :
Xprime King Fabric :
Sanki Xprime daha geniş gibi fotolarda öyle gözüküyo popo büyükse daha rahat edersin gibi

Gıcırdama vs yok. Zaten bakım kiti yolluyotlar temizlik ve yağlama için. Süngeri şimdilik iyi durumda ama yavaş yavaş çökmesi de gayet normal
Teşekkür ederim hocam , tabii ki öyle onun içinde bir sünger alabilirim oturmak için gerçi
Sanki Xprime daha geniş gibi fotolarda öyle gözüküyo popo büyükse daha rahat edersin gibi
Hocam sizede teşekkür ederim , hangi modeline dediniz daha geniş diye acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Görseller aldatıcı olabilir sitede ölçüleri bulmak lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
Teşekkür ederim hocam , tabii ki öyle onun içinde bir sünger alabilirim oturmak için gerçi

Ikiside aynı gözüküyor yan yana bakınca

Hawk fab alırsan en az 1 yıl süngerde sıkıntı olmaz, daha sonra ihtiyaç duyabilirsin

Hocam birde şunu önerdiler bana ,
bunun hakkında bilginiz varmıdır ? doğru düzgün kullanan görmedim ve forumlarda konularını görmedim. Hawk şuan çok mantıklı geliyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hawk fab alırsan en az 1 yıl süngerde sıkıntı olmaz, daha sonra ihtiyaç duyabilirsin
Birde hocam 105 kilo bir arkadaşım da kullanıyor da oda dediki mekanizma dayanmıyor , ilk mekanizme kırılmış yenisini yollamışlar oda 2 ay ancak kullanabilmiş . Geriye yatarken esneme payı kötüymüş biraz yatırınca çok esniyormuş geriye doğru , ne yapsam bilemedim .

Son düzenleme:
Hocam birde şunu önerdiler bana ,
bunun hakkında bilginiz varmıdır ? doğru düzgün kullanan görmedim ve forumlarda konularını görmedim. Hawk şuan çok mantıklı geliyor aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde hocam 105 kilo bir arkadaşım da kullanıyor da oda dediki mekanizma dayanmıyor , ilk mekanizme kırılmış yenisini yollamışlar oda 2 ay ancak kullanabilmiş . Geriye yatarken esneme payı kötüymüş biraz yatırınca çok esniyormuş geriye doğru , ne yapsam bilemedim .
Benim mekanizmasıyla ilgili bi sorunum yok. Sırt kısmını tam dik halde kullanıyorum, sık sık geriye yaslanıp duruyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri