FP kulaklık arıyorum

Next

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
650
Arkadaşlar maks 650 bütçe var telefonum Xiaomi redmi note 13 pro 4g 5.2 BT versiyonu var silikonlu şarzı uzun giden bası tizi güzel bir BT kulaklık arıyorum Xiaomi serisinden mi gitmeliyim vede BT versiyonu düşük kulaklık kulaklık kullanmanın bana bi eksi yönü olurmu

Arkadaşlar maks 650 bütçe var telefonum Xiaomi redmi note 13 pro 4g 5.2 BT versiyonu var silikonlu şarzı uzun giden bası tizi güzel bir BT kulaklık arıyorum Xiaomi serisinden mi gitmeliyim vede BT versiyonu düşük kulaklık kulaklık kullanmanın bana bi eksi yönü olurmu
Qcy t13 anc gayet iyi hocam kullanıyorum sarzi 30 saat gidiyor

Hocam epeyden özelliklere baktım redmi buds 4 active de güçlü basa özelliği var t13 anc de yok sıkıntı çıkarırmı
QCY T13 geçen indirimdeydi bugün geldi şu an deniyorum. Gerçekten F/P gibi duruyor. Sesi, basları, tizleri gayet yeterli diye düşünüyorum

Anker r50i alabilirsin fiyat performans canavarı
O kadar bütçem yok hocam maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle t13 anc al ama son karar senin dostum
Herkesin övdüğü bir kulaklık güzel olduğuna dair bir şüphem yok ama habire kulaklık alamayacağım için içime sinsin istiyorum

QCY T13 geçen indirimdeydi bugün geldi şu an deniyorum. Gerçekten F/P gibi duruyor. Sesi, basları, tizleri gayet yeterli diye düşünüyorum
Doğrudur hocam

Kesinlikle t13 anc al ama son karar senin dostum
Uygulama desteği oyun modu var mı

Şarjı nasıl hocam

Herkesin övdüğü bir kulaklık güzel olduğuna dair bir şüphem yok ama habire kulaklık alamayacağım için içime sinsin istiyorum

Doğrudur hocam

Uygulama desteği var. İçinde hazır modlar var, kendin de özelleştirebilirsin. ANC modunu aktif/pasif ayarlayabilirsin ve Oyun modu da mevcut.

Beyaz olanı aldım ben çok tatlı

Doğrudur hocam

Şarjı nasıl hocam
Dediğim gibi bugün öğleden sonra geldi çok uzun süreli kullanamadım ama yorumlara baktığımda iyi gidiyor diyorlar.
PC Anakartım Bluetooth 5,3 olduğu için PC de de kullanıyorum şu an gayet güzel

• Beğen
Reaksiyonlar: Next
Uygulama desteği var. İçinde hazır modlar var, kendin de özelleştirebilirsin. ANC modunu aktif/pasif ayarlayabilirsin ve Oyun modu da mevcut.

Beyaz olanı aldım ben çok tatlı

Dediğim gibi bugün öğleden sonra geldi çok uzun süreli kullanamadım ama yorumlara baktığımda iyi gidiyor diyorlar.
PC Anakartım Bluetooth 5,3 olduğu için PC de de kullanıyorum şu an gayet güzel
T13 anc modelini dün sipariş verdim bugün gelecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri