Teşekkür ederim pek fazla bilgim yok bakarak yaparımFormat usb si taktıktan sonra disk ile ilgili kısma geldiginzde win11 hangi disk te ise onu biçimlendirmeniz gerekir .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tabi format atmayı bildiğinizi düşünerek yazdım. Bilmiyorsanız linkteki gibi tek farkı hangi işletim sistemi yukleyecekseniz onu flasha yüklemeniz gerekir .
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorumNasıl yani win 11 silmek amacınızı ne tam olarak
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorum
Teşekkür ederim pek fazla bilgim yok bakarak yaparım
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorum
Teşekkür ederim oldu yaptim8gb usb flash bellek bulup . Hangi işletim sistemini yukleyecekseniz . Onu flasha yüklemeniz Lazım . Attığım videoya da bakabilirsiniz .
Çok yarddimci oldunuz çok çok teşekkür ederim8gb usb flash bellek bulup . Hangi işletim sistemini yukleyecekseniz . Onu flasha yüklemeniz Lazım . Attığım videoya da bakabilirsiniz .