Çözüldü✓ PC me format ta w11 silemiyorum

Osansioo

80+
Reaksiyon skoru
0
PC me format atmak istiyorum win 11 Windows u nasıl silerim PC den ayarlardan olmuyor detaylı anlatabilir misiniz veya video onerebilirmisiniz

Nasıl yani win 11 silmek amacınızı ne tam olarak

Format usb si taktıktan sonra disk ile ilgili kısma geldiginzde win11 hangi disk te ise onu biçimlendirmeniz gerekir .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabi format atmayı bildiğinizi düşünerek yazdım. Bilmiyorsanız linkteki gibi tek farkı hangi işletim sistemi yukleyecekseniz onu flasha yüklemeniz gerekir .

Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorum

Format usb si taktıktan sonra disk ile ilgili kısma geldiginzde win11 hangi disk te ise onu biçimlendirmeniz gerekir .

Tabi format atmayı bildiğinizi düşünerek yazdım. Bilmiyorsanız linkteki gibi tek farkı hangi işletim sistemi yukleyecekseniz onu flasha yüklemeniz gerekir .
Teşekkür ederim pek fazla bilgim yok bakarak yaparım

Nasıl yani win 11 silmek amacınızı ne tam olarak
Format atmayı pek fazla bilmiyorum ayarlardan kurtarmadan sıfırla diyip açtığımda win 11 yüklemiş geliyor ben herşeyi silip Sifirdan kendim kurulum yapmak istiyorum

8gb usb flash bellek bulup . Hangi işletim sistemini yukleyecekseniz . Onu flasha yüklemeniz Lazım . Attığım videoya da bakabilirsiniz .

Teşekkür ederim pek fazla bilgim yok bakarak yaparım

8gb usb flash bellek bulup . Hangi işletim sistemini yukleyecekseniz . Onu flasha yüklemeniz Lazım . Attığım videoya da bakabilirsiniz .
Teşekkür ederim oldu yaptim

Çok yarddimci oldunuz çok çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,819
Üyeler
197,307
Son üye
fbvm19-07
Geri