LaZz61
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,414
Üzdü neyse s24 devam demekki kulakdan dolma bilgilere inanmamak lazımmışO TR'de yaşayanlar için geçerli değil. 6+6'da olmadı zaten 6+4 oldu.
Üzdü neyse s24 devam demekki kulakdan dolma bilgilere inanmamak lazımmışO TR'de yaşayanlar için geçerli değil. 6+6'da olmadı zaten 6+4 oldu.
Ben şimdiden kenara ufak tefek para atıyorum. Sanmıyorum kapanacağını ama yine kendi çapımda önlem. Her ay ihtiyacım olmayan parayı atıyorum yani. 2 sene daha devam etse kayıt ücretini zamlı şekilde çıkarırım.kalan 4 ay benim içinde sıkıntı olmaz iphone 11 var ama işte devlet bu 4+4 ay olayını iptal ederse sıkıntı olur
Gecen senede ayni seyler deniliyodu hicbirsey degismediben şahsen o riske giremedim yılbaşında zaten kesin zam gelicek bir de 4 ay derlerse herkesin elinde patlar yd telefonlar hadi 4 ay başka telefonla idare etmesi kolay da 8 ay için çoğu kişi uğraşmak istemez elden çıkarmaya çalışır öyle olunca piyasası düşer baya
Valla ben babalar gibi daha bugün 11'imi sattım 15'i aldım çokta memnunum canavar gibi cihaz 16 ay kesintisiz açık ondan sonra da zaten kayıt atmaya başladılar bilemedin alırsın bir iphone 6-7 kullanırsın yanında dert değil.merhabalar şu an iphone 11 kullanıyorum yazın çalışmayı düşünüyorum, hatta çalışacağım 60000 TL gibi bir birikimim olacak yurt dışı iphone 15 düşündüm pro'suda olabilir sizce ne yapmalıyım bilgisayarda toplayacağım tek düşündüğüm şey telefonu alırsam bilgisayara para yetecek mi , önerilerinizi bekliyorum
Hocam sıkıntı orda değil zaten 8 ay kesintisiz açık kalıyor ya cihaz o süre azalırsa diye korkuyorum çünkü azalırsa çok saçma olurValla ben babalar gibi daha bugün 11'imi sattım 15'i aldım çokta memnunum canavar gibi cihaz 16 ay kesintisiz açık ondan sonra da zaten kayıt atmaya başladılar bilemedin alırsın bir iphone 6-7 kullanırsın yanında dert değil.
kesin demiyoruz ama ihtimali olan bir şey zaten kayıt ücretine zam gelmesinin ana amacı millet gidip yurtdışından vergisiz almasındı şuan hala çok satılıyor. belki insanları vazgeçirmek için bir sonraki hamle süreyi düşürmek olur.Gecen senede ayni seyler deniliyodu hicbirsey degismedi
azalmaz azaltamazlar çünkü bu durum sadece Türkleri ilgilendirmiyor gelen yabancıları da ilgilendiriyor hatta ben bu sürenin artacağını inanıyorum.Hocam sıkıntı orda değil zaten 8 ay kesintisiz açık kalıyor ya cihaz o süre azalırsa diye korkuyorum çünkü azalırsa çok saçma olur
aslında aklıma şu da geliyor zaten diğer marka telefonlarda 4 ay kullanabiliyosun sadece iphone'da 4+4 oluyor e-simden dolayı 4 ay kısa bir süre bence azaltamazlar gibi bi yaz tatili gelsin de düşüneceğimazalmaz azaltamazlar çünkü bu durum sadece Türkleri ilgilendirmiyor gelen yabancıları da ilgilendiriyor hatta ben bu sürenin artacağını inanıyorum.
Sadece iPhone da yok bu durum annemin 2017den kalma a3 ünde bile çift sim var.aslında aklıma şu da geliyor zaten diğer marka telefonlarda 4 ay kullanabiliyosun sadece iphone'da 4+4 oluyor e-simden dolayı 4 ay kısa bir süre bence azaltamazlar gibi bi yaz tatili gelsin de düşüneceğim
Bence azalabilir çünkü bunun amacı 4 ay (kanun belirlenirken telefonlar tek simdi) zaten çift sim özelliği sayesinde 8 ay olabiliyor bana göre 2 aya düşerecekler tabi ne zaman düşürürlerdi ne zaman düşürürler bilmem.azalmaz azaltamazlar çünkü bu durum sadece Türkleri ilgilendirmiyor gelen yabancıları da ilgilendiriyor hatta ben bu sürenin artacağını inanıyorum.
aslında aklıma şu da geliyor zaten diğer marka telefonlarda 4 ay kullanabiliyosun sadece iphone'da 4+4 oluyor e-simden dolayı 4 ay kısa bir süre bence azaltamazlar gibi bi yaz tatili gelsin de düşüneceğim
yok sadece iphone da yok bir çok telefonda var hatta olmayanları saysak daha kolayaslında aklıma şu da geliyor zaten diğer marka telefonlarda 4 ay kullanabiliyosun sadece iphone'da 4+4 oluyor e-simden dolayı 4 ay kısa bir süre bence azaltamazlar gibi bi yaz tatili gelsin de düşüneceğim
Tabi bu da bir bakış açısı ama hiç zannetmiyorum düşüreceklerini.Sadece iPhone da yok bu durum annemin 2017den kalma a3 ünde bile çift sim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence azalabilir çünkü bunun amacı 4 ay (kanun belirlenirken telefonlar tek simdi) zaten çift sim özelliği sayesinde 8 ay olabiliyor bana göre 2 aya düşerecekler tabi ne zaman düşürürlerdi ne zaman düşürürler bilmem.
İyide iphone’lar çift sim değilki tek simli e-sim o telefonun ayrı bi özelliği , dijital hat olarak geçiyor.Sadece iPhone da yok bu durum annemin 2017den kalma a3 ünde bile çift sim var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence azalabilir çünkü bunun amacı 4 ay (kanun belirlenirken telefonlar tek simdi) zaten çift sim özelliği sayesinde 8 ay olabiliyor bana göre 2 aya düşerecekler tabi ne zaman düşürürlerdi ne zaman düşürürler bilmem.