Yardım Ömürlük Sağlam PSU Lazım

gayet yeterli olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maks. 600TL ama konuyu açtığım mesajı dikkate alırsanız öğrenciyim çok zorlamamk lazım
https://www.teknobiyotik.com/teknob...siz-guc-kaynagi-ae-aerow650.html#!prettyPhoto al ömürlük

yanında Aerocool Baraf-S 3.5g Termal Macun HEDİYE! :)

Konuyu açtığım mesajda örnek gösterdiğim Bronze sertifikalı 3 adet PSU nasıl? 1-2-3- diye sıralandırdığım (FSP 450W olan silver sanırım)

RTX 2080S önerilen minimum PSU 650W 700W ve üstünü almak çok çok daha iyi
Neye göre daha iyi? 500w tüketmeyen sisteme boşuna para harcamak.
650w yetmez diyordun kanıtlarla gelsene bize

Buna sıvı soğutma, ek kasa fanı ve overclock da ekleyebilir misin

Ben eklerim en fazla 30w işlemciye ox için gidecek. Kasa fanlarıda 3ve 5v kanalından çekiyor 😂😂 bizim yazdığımızla bize saldırıyosun

Neye göre daha iyi? 500w tüketmeyen sisteme boşuna para harcamak.
650w yetmez diyordun kanıtlarla gelsene bize

Ben eklerim en fazla 30w işlemciye ox için gidecek. Kasa fanlarıda 3ve 5v kanalından çekiyor 😂😂 bizim yazdığımızla bize saldırıyosun
Boş yapıyorsun, sen nereye öyle şey yazdın, sadece overclock dedin

500W nerden çıktı? 400W zor tüketiyor.

Boş yapıyorsun, sen nereye öyle şey yazdın, sadece overclock dedin
Yav aslan kardeşim benim arkadaş örnek olarak verdği modellerde 700w geçmeyen modeller kullanmış yoksa bende biliyorum 850w yapıştırmayı

Yav aslan kardeşim benim arkadaş örnek olarak verdği modellerde 700w geçmeyen modeller kullanmış yoksa bende biliyorum 850w yapıştırmayı
850w kaliteli psu alayım desen 900tlden aşağı çıkamazsın arkadaş öğrenci 600 tl geçemem demiş bende ona göre öneride bulundum hala yeterli gelcekmi gelmicekmi muhabbeti yapıyorsun

Reis 3600 ve 2060s e 500w yetiyor ama oc girecekse fazla anlamam voltaj değerlerine kullanacağın sıvı soğutma varsa onada bakmak gerek
Ama düz 3600 ve 2060s e 500w fazlasıyla yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,835
Üyeler
186,678
Son üye
umut0653
Geri