zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
6 ay yada 1 yıl sonra veriyorlar öyle pugio 2 almıştımasusun kampanyayla 500 daha geri veriyorya
6 ay yada 1 yıl sonra veriyorlar öyle pugio 2 almıştımasusun kampanyayla 500 daha geri veriyorya
Valla bi ara daha bu fiyata düştü anlamadım ürün güzel yarın diğer mousum gelmiyor olsa iade ile uğraşmam ama yeni mouse geliyor hiç uğraşamam iade edicemHocam fiyat uygundu diğer sitelere göre acaba o yüzden mi defolu ürün mü yolluyorlar
Hocam benimkide geldi hocam 0 ürün ne olur ne olmaz videoya eçktimTamamdır hocam şuan sipariş kargo aşamasında gözüküyor tamamlansın iade yollucam direk bilgi veririm
Bana 1 aya vermedilerbiri 1 ayda veriyorlar demişti
Hocam içinden kaç tane yedek switch çıktı?Hocam benimkide geldi hocam 0 ürün ne olur ne olmaz videoya eçktim
2 tane hocam size iade ürünü göndermişlerHocam içinden kaç tane yedek switch çıktı?
Evet öyle olmuş geri gönderdim yenisini sipariş verdim2 tane hocam size iade ürünü göndermişler
hocam bluettoh kullaniminda bayagi lag var haberiniz olsun bir tik tilt oldumEvet öyle olmuş geri gönderdim yenisini sipariş verdim
Bluettoth kullanmıyorum pek hocamhocam bluettoh kullaniminda bayagi lag var haberiniz olsun bir tik tilt oldum
Deluxw m800 ultra mı aldınız?hocam bluettoh kullaniminda bayagi lag var haberiniz olsun bir tik tilt oldum
rog gladius ııı aldımDeluxw m800 ultra mı aldınız?