04umut76
80+ Silver

- Reaksiyon skoru
 - 1,442

hmm sanal kart açıp deneyin ve karta limit koyduysanız yükseltin veya kaldırınpapara

hmm sanal kart açıp deneyin ve karta limit koyduysanız yükseltin veya kaldırınpapara
sanal kartlada denedim yine olmadıhmm sanal kart açıp deneyin ve karta limit koyduysanız yükseltin veya kaldırın
hmm paparayla ilgili bir sorun veya hepsiburada ile ilgili bir sorun var o zamansanal kartlada denedim yine olmadı
annemin hesabından da denedim farklı kartla onda da aynı hata varhmm paparayla ilgili bir sorun veya hepsiburada ile ilgili bir sorun var o zaman
o zaman hepsiburada kaynaklı bir sorunannemin hesabından da denedim farklı kartla onda da aynı hata var
Büyük ihtimal.o zaman hepsiburada kaynaklı bir sorun
Valla hala devam ediyo hepsipara çıktı bugünkü oyundan onu rahatça harcayabiliyorum çekiliş bileti aldım ama kartta hala problem devam ediyoBüyük ihtimal.
Kartlarım bölümünde gözükmüyormu ve canlı destekle konuştunmu ?Valla hala devam ediyo hepsipara çıktı bugünkü oyundan onu rahatça harcayabiliyorum çekiliş bileti aldım ama kartta hala problem devam ediyo
kartla ödeme kısmına giriyorum cvv kısmını yazıp onaylıyorum o aşamada hatayı veriyo canlı desteğe dün gece yazdım aramak için hiç vaktim olmadıKartlarım bölümünde gözükmüyormu ve canlı destekle konuştunmu ?