Epic Games 500₺ oyun tavsiyesi

Genesyss

80+
Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar çok kafam karıştı 500₺ bütçem var 1 aylık Game oass almıştım önceden FIFA 23 kurup oynadım kariyer çok sardı ama aklımda hikayeli oyunlar kafam çok karışık
FC24.
Uncharted
Assassin's Creed Mirage
God of War.
Sizce hangi oyunları almalıyım veya bir oneriniz var mı?

Benim için satın alma önceliği şu şekilde olurdu;
1. GoW
2. Unchated
3. AC: Mirage
4. FC24

Vallhalla + Horizon Zero Dawn'da yapılabilir. Ama illa bu sıraladıklarından seçecek olursak GoW ya da Uncharted olurdu.

Hepsi birbirinden kötü o oyunların.Macera istiyorsanız uncherted alın.Film izlemek istiyorsanız gow alırsınız.

Vallhalla + Horizon Zero Dawn'da yapılabilir. Ama illa bu sıraladıklarından seçecek olursak GoW ya da Uncharted olurdu.
1. GoW
2. Unchated
4. FC24
Arkadaşlar iyice düşünüp taşındım forumdaki konulara baktım bir futbol oyunu ihtiyacım olduğunu düşündüm PS kafeler bile 150-200₺ olmuş hem kariyer hem ultimate team hemde kuzenler bize gelince oynamak falan fc24 almayı düşündüm bu indirimlerde Enis cherryson begenmisti galiba fc24 Alicam teşekkürler

Arkadaşlar iyice düşünüp taşındım forumdaki konulara baktım bir futbol oyunu ihtiyacım olduğunu düşündüm PS kafeler bile 150-200₺ olmuş hem kariyer hem ultimate team hemde kuzenler bize gelince oynamak falan fc24 almayı düşündüm bu indirimlerde Enis cherryson begenmisti galiba fc24 Alicam teşekkürler
hayırlı olsun hocam

Hepsi birbirinden kötü o oyunların.Macera istiyorsanız uncherted alın.Film izlemek istiyorsanız gow alırsınız.
1. GoW
2. Unchated
4. FC24
Arkadaşlar fc24 rezil bir oyun FIFA 23 e güvenip aldım direk iade. dediğiniz oyunlara iyice göz gezdiriyorum farklı bir önerisi olan varmıdır

Bence FC24 alma artık, 3-4 aya 25 çıkar zaten. Bana kalırsa GOW uncharted bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri