ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Bu 2 monitörden hangisi alinir ? Dell olan 8k LG olan 7500tl 32 inc istiyorum LG olan 180hz ayrica
Unutmuşum hocamHiç biri alınmaz çünkü link yok![]()
Hz farkı da var ayrıca Dell de sorun olduğunu yazanlar vardı farklı sitede kararsız kaldım çokUfak ufak farklar var Dell hep 1 adım önde ben olsam dell alırdım.
Ayrıca LG nin DCI p3 rengi daha iyi ve Nano IPS diyorUfak ufak farklar var Dell hep 1 adım önde ben olsam dell alırdım.
15 Hz çok fark edilecek bir fark değil. Bende 144 - 165 Hz monitör var çok fark olmuyor.Hz farkı da var ayrıca Dell de sorun olduğunu yazanlar vardı farklı sitede kararsız kaldım çok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca LG nin DCI p3 rengi daha iyi ve Nano IPS diyor
Renk gamutu yüksek olan rengi daha iyi demek ama karar veremedim15 Hz çok fark edilecek bir fark değil. Bende 144 - 165 Hz monitör var çok fark olmuyor.
DCI p3 ne bilmiyorum![]()
Hocam 2.el mi Sıfır Mı ?Renk gamutu yüksek olan rengi daha iyi demek ama karar veremedim
2.el hocam 32 inc çok mu büyük 27 den ? Gider 9k ya tm27dqi alırım hocam arada fark yok çokHocam 2.el mi Sıfır Mı ?
Ayrıca Max Bütçen Nedir ?
32 İnç Şart Değilse Direk Bunu Al Geç Hocam .
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQML1A 1Ms 260Hz 2K IPS GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hatta Hocam İstiyorsan Git Bunu Al Sıfır Olarak .2.el hocam 32 inc çok mu büyük 27 den ? Gider 9k ya tm27dqi alırım hocam arada fark yok çok
Buna bu parayı vereceğime gider 1k ekler 240hz qhd alırım ayrıca 24 inç almam çok küçükHatta Hocam İstiyorsan Git Bunu Al Sıfır Olarak .
Alıntıyı görüntüle
![]()
AOC Q24G2A 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC Q24G2A 23.8" 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q24G2A/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Sıfır Alamazsın Alırsanda Noname Alırsın Oda VA Panel OIurBuna bu parayı vereceğime gider 1k ekler 240hz qhd alırım ayrıca 24 inç almam çok küçük
ikisi arasında lg bir tık daha iyiBu 2 monitörden hangisi alinir ? Dell olan 8k LG olan 7500tl 32 inc istiyorum LG olan 180hz ayrica