Monster154
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
discordla ilgileneceğine gmail şifresi gitmişDiscord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
Yeni hesap aç gitti artık o.Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
En iyisi hemen Gmailini kurtarmaya bak önemliyse. Yapabileceğin en iyisi bu olur mailde önemli şeyler varsa.Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
Telefondan tüm hesaplarınızın şifresini gmailini değiştirin ve Discord' a hesabı geri almak için talep açın. Bilgisayarınızıda usb ile formatlayın dosya açılması sonucu öyle bir şey oluyorsa o dosya virüstür zaten.Discord Hesabım Çalındı bir kişi bana bir dosya attı ben açtım sonra birden gmail şifrelerim ve discord hesabım gitti ve discord sitesinde yazıyorum cevap vermiyor fikir? yardım
gmail kurtarıldı ama olmuyor maili değiştirmiş ama mailime mesaj gelmediEn iyisi hemen Gmailini kurtarmaya bak önemliyse. Yapabileceğin en iyisi bu olur mailde önemli şeyler varsa.
mailler sağlamdadiscordla ilgileneceğine gmail şifresi gitmiş
maalesef atamamTelefondan tüm hesaplarınızın şifresini gmailini değiştirin ve Discord' a hesabı geri almak için talep açın. Bilgisayarınızıda usb ile formatlayın dosya açılması sonucu öyle bir şey oluyorsa o dosya virüstür zaten.
Ozaman Kaspersky ile tam tarama yapın.gmail kurtarıldı ama olmuyor maili değiştirmiş ama mailime mesaj gelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mailler sağlamda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
maalesef atamam
bende zaten kaspersky var(orjinal lisanslı) tam arama çok uzun sürüyorOzaman Kaspersky ile tam tarama yapın.