🔥İndirim Fxsound ücretsiz oldu

Logitech z333 gibi bir hoperlörünüz varsa Doğru eq ile kalitesini 2x arttırabilirsiniz.

ön bilgi : Ses kalitesini, ses seviyesini ve bası artırmak için ücretsiz açık kaynaklı yazılım. Özelleştirilmiş ses için bir ekolayzır, efektler ve ön ayarlar içerir.
Realtek daha iyi bundan daha kaliteli ses deneyimi sunuyor bu daha düşük ayrıca istediğim sesi elde edesiye kadar bu program günlerce uğraştırır durur

Realtek daha iyi bundan daha kaliteli ses deneyimi sunuyor bu daha düşük ayrıca istediğim sesi elde edesiye kadar bu program günlerce uğraştırır durur
bazı basit programlar var ayarları yapabileceğin 15 20 dk sürmüyor. bedava program sonuçta ben beğeniyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz tercih meselesi.

windows store üzerinde dolby access uygulaması mevcut, cüzzi bir ücreti var ancak gerçekten ses kalitesi arayışındaysanız fiyatına göre bence en başarılı ürün. razer kulaklığımın thx yazılımına göre de daha başarılı. tavsiye ederim.

Zamanında 30tl ye dolby almıstım. Onu kullanıyorum.

bazı basit programlar var ayarları yapabileceğin 15 20 dk sürmüyor. bedava program sonuçta ben beğeniyorum isteyen kullanır isteyen kullanmaz tercih meselesi.
Dostum uygulama gerçekten güzelmiş beğendim sorunlu Razer ve Steelseries uygulamalarından bin kat daha iyi. Güzel bi ayarla tatmin edici bir ses elde edilebilir ara yüzü de basit ve hoş ama ben yine Sonic Studio 3 ile devam edeceğim 32 bit 384 khz desteği var bu uygulamada yok

Son düzenleme:
ben fxsound zaten ücretsiz kullanıyordum ?
windows microsoft store dan ücretsiz almıştım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncel anakartların çoğunda artık yeterli seviyede ses kartı kullanıyorlar zaten bence o yüzden çok da gerekli bir ürün değil bence.

Ben uygulamayı çok beğenemedim bu arada o yüzden realtekden devam.
Windows medya oynatıcı yerine uygulama tavsiye edecek varmı acaba?
hocam realtek bahsettiğiniz ses driver sürücüsü değil mi? yoksa uygulaması mı var?

ben fxsound zaten ücretsiz kullanıyordum ?
windows microsoft store dan ücretsiz almıştım ?

hocam realtek bahsettiğiniz ses driver sürücüsü değil mi? yoksa uygulaması mı var?
Uygulamadan kastınız tam olarak ne bilmiyorum ama benim bahsettiğim anakartın Windowsun sürücülerini kurarken gelen basit programdan bahsediyorum ben. Hani şu 10 bantlı basit bir ekolayzer ile gelen ve hangi jack girişinin ne olduğunu belirlediğiniz.

Uygulamadan kastınız tam olarak ne bilmiyorum ama benim bahsettiğim anakartın Windowsun sürücülerini kurarken gelen basit programdan bahsediyorum ben. Hani şu 10 bantlı basit bir ekolayzer ile gelen ve hangi jack girişinin ne olduğunu belirlediğiniz.
hocam o bende yok onu soruyorum işte bkz:
Ekran görüntüsü 2024-05-24 205351.png
Ekran görüntüsü 2024-05-24 205450.png

Hocam ben zaten bu uygulamadan bahsediyorum. Siz ne yapmak istiyorsunuz uygulamada?
fxsound ne farkı var ona bakacaktım fakat dediğiniz şey bende tam anlamadım bu uygulama pc de olduğunu da şimdi fark ettim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,705
Üyeler
187,967
Son üye
quârzenn
Geri