Kalp kapağında gevşeme?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Benim göğüsümde çıkıklık vardı ve doktora göründüm.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Ne olduğunu pek bilmiyorum ama her yıl gidecekmişim bakacaklarmış.
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
İnternette bir şey bulamadım maalesef :(.

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
Hocam kilodan olma ihtimali var mı?

Yani sordukda pek bir bilgi vermedi.

EyvAllah hocam :).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam zayıf bir şeyim ya.
1.80'im 60 kiloyum.
Bende 1.73 52 kiloyum ama bendede bazen nefes darlığı oluyor ve çok fazla öksürüyorum ( koronadan değil arkadaşlar 3yıldır var bende bu)
doktora gittiğimizde alerji dedide inanmıyorum

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Öncelikle geçmiş olsun, aynı tanıdan bir arkadaşıma kondu, bu gevşeme kendini toplayabiliyor, şöyle söyliyim kalp attıkça bu kapak gevşek olduğu için tam kapanmıyor sızdırma yapıyor, buda vücudundaki basınç dengesini değiştirebiliyor zaman zaman, kendi kendine düzelme imkanı var. Daha kötüye gitme olasılığıda var (korkutmak istemem ama.). Arkadaşımınki düzeldi diyebileceğim kadar iyi şuan, sizinki için bir şey söyleyemem tabi en doğrusunu dokturunuz söyler.

Öncelikle geçmiş olsun, aynı tanıdan bir arkadaşıma kondu, bu gevşeme kendini toplayabiliyor, şöyle söyliyim kalp attıkça bu kapak gevşek olduğu için tam kapanmıyor sızdırma yapıyor, buda vücudundaki basınç dengesini değiştirebiliyor zaman zaman, kendi kendine düzelme imkanı var. Daha kötüye gitme olasılığıda var (korkutmak istemem ama.). Arkadaşımınki düzeldi diyebileceğim kadar iyi şuan, sizinki için bir şey söyleyemem tabi en doğrusunu dokturunuz söyler.
Çok teşekkür ederim ben de böyle bir mesaj bekliyordum.

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Geçmiş olsun reis. İnş bir şeyin yoktur

Geri