- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam çok teşekkür ederim şu anlık öyle bir durum yok umarım da olmaz çok sağolun.Geçmiş olsun bişey lazım olursa özelden söylebilirisin yada numaramı vereyim
Yok hocam çok teşekkür ederim şu anlık öyle bir durum yok umarım da olmaz çok sağolun.Geçmiş olsun bişey lazım olursa özelden söylebilirisin yada numaramı vereyim
İnşallah olmazYok hocam çok teşekkür ederim şu anlık öyle bir durum yok umarım da olmaz çok sağolun.
İroni?Geçmiş olsun bişey lazım olursa özelden söylebilirisin yada numaramı vereyim
Geçmiş olsunArkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Benim göğüsümde çıkıklık vardı ve doktora göründüm.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Ne olduğunu pek bilmiyorum ama her yıl gidecekmişim bakacaklarmış.
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
İnternette bir şey bulamadım maalesef .
ve kaan aileni ikna et ya şimdi git yada koronadan sonra bir hastaneye röntgen çeksin doktor özele gidin arkadaşın yaptığı gibi bende gidicemİroni?
neden atmıyım hocam doktor musunuz siz ihtiyacın varsa arayabilirsin falan
Hayır ama doktor tanıdığjm varneden atmıyım hocam doktor musunuz siz ihtiyacın varsa arayabilirsin falan
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun.Öncelikle çok geçmiş olsun. Abim de aynı şeyi yaşamıştı. Doktor kontrolünde kalp kapakçığında gevşeme demişlerdi. Çok şükür yıllardır bir sorunu yok. Moral bozmayın, stres yapmayın yeter.