Kalp kapağında gevşeme?

benim kalp kapakçığımda da düzleşme var yıllardır Dideral denilen hapı kullanıyorum. 2 yılda 1 yılda Muayaneye gidiyorum. Doktor kendi kendine düzebilir diyor. İlaç içmezsem kalbim normal bir insanın koştuğu gibi atıyor. Çok çabuk yoruluyorum. Allah sana da şifa versin kardeşim
EyvAllah hocam geçmiş olsun :(.

belki o balgam yüzündendir bazen kuru öksürüyom hiç balgamda çıkmıyor
Daha yeni balgam çıkmaya başladı ya.
Şöyle başladı bende bu durum,

Yatağıma yattım uyuyamadım. Hala yatıyordum. Sonra karnım guruldamaya başladı ayıp söylemesi sebebsiz yere. Guruldama gidince bu durum başladı. 10dk sonra gene guruldadı düzeldi. Sonra gene guruldama gitti gene başladı.

Yatağıma yattım uyuyamadım. Hala yatıyordum. Sonra karnım guruldamaya başladı ayıp söylemesi sebebsiz yere. Guruldama gidince bu durum başladı. 10dk sonra gene guruldadı düzeldi. Sonra gene guruldama gitti gene başladı.
bir ara bende yoktu bu durum sonra yine başladı 2hafta önce falan düzeliyordu şimdi tekrar başladı ama yine daha iyiyim şuan bol su tüketmek boğazı daha yumuşatır diye düşünüp günde 4litre su gömüyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su içtikçe ama biraz daha iyi hissediyorum su içmeyi unutma kaan

bir ara bende yoktu bu durum sonra yine başladı 2hafta önce falan düzeliyordu şimdi tekrar başladı ama yine daha iyiyim şuan bol su tüketmek boğazı daha yumuşatır diye düşünüp günde 4litre su gömüyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

su içtikçe ama biraz daha iyi hissediyorum su içmeyi unutma kaan
Bendede 2 hafta falan yoktu. Yeniden başladı.

Bizim okula topluca sağlık testi yapılmıştı, bende kalp kapakçığında sorun gözüktü, devlet Hastanesi'ne gittik onlar da dedi, özel hastaneye gittik oradaki teknoloji daha iyiydi baktılar hiç bir şey yok, devlet Hastanesi'ne güvenme

Bizim okula topluca sağlık testi yapılmıştı, bende kalp kapakçığında sorun gözüktü, devlet Hastanesi'ne gittik onlar da dedi, özel hastaneye gittik oradaki teknoloji daha iyiydi baktılar hiç bir şey yok, devlet Hastanesi'ne güvenme
Tamam hocam.

Bende 1.73 52 kiloyum ama bendede bazen nefes darlığı oluyor ve çok fazla öksürüyorum ( koronadan değil arkadaşlar 3yıldır var bende bu)
doktora gittiğimizde alerji dedide inanmıyorum
Bende eskiden çok öksürürdüm her dakika öksürüyordum gece uyuyamıyordum doktora gittim röntgen çekti ilaç verdi geçti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Benim göğüsümde çıkıklık vardı ve doktora göründüm.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Ne olduğunu pek bilmiyorum ama her yıl gidecekmişim bakacaklarmış.
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
İnternette bir şey bulamadım maalesef :(.
Bizim sülalede genetik sorunlu herkes. Mesela kuzenimin ve halamın kalbi delik , babamın 2 kuzeninden birisinin de kalbi delik diğeri tek böbrek doğmuş. Benim de sorunlarım var ama çok ciddi değil. Çene yapım aşırı derecede bozuk , düz tabanlık var , kilo alamıyorum falan filan. Kuzenim 6 ayda bir doktora görünüyor. Ağır sporlar yapması yasak. Ben voleybol oynuyorum. Ama ona doktoru izin vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,774
Üyeler
187,102
Son üye
mikasatr
Geri