Kalp kapağında gevşeme?

Bendede 3-4 aydır nefes darlığı var. Çoğu yerde araştırdım kaç tane hastalık çıktı.

Annem doktora gitmeme izin vermemekte kararlı

Bende 1.73 52 kiloyum ama bendede bazen nefes darlığı oluyor ve çok fazla öksürüyorum ( koronadan değil arkadaşlar 3yıldır var bende bu)
doktora gittiğimizde alerji dedide inanmıyorum
şu korona bitsin bende iyi bir doktora görünücem

Çok teşekkür ederim ben de böyle bir mesaj bekliyordum.
Sizinki için aynısı diyemem ama, hangi kapak nasıl bir gevşeme aynı kilo boy oranı vs. Bilsemde diyemem zaten doktor değilim de. Bildiğim kadarını doktorun bize söylediği şeyleri söyledim.

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Benim göğüsümde çıkıklık vardı ve doktora göründüm.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Ne olduğunu pek bilmiyorum ama her yıl gidecekmişim bakacaklarmış.
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
İnternette bir şey bulamadım maalesef :(.
kanka kaç yaşındasn

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
Nefes darlığı falan yaşıyordum ve ardından röntgenden kalbime baktı bir doktor ve Kalp kapağında gevşeme diye bir şey varmış?
Tabii ki burada doktor aramıyorum ama yaşayan veya tanıdığı yaşamış biri var mı?
Hocam durumunuza çok üzüldüm Allah acil şifalar versin

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
hangi kapağında gevşeme var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar selam.
Olayı baştan anlatayım.
hangi kapağında gevşeme var

Bendede 3-4 aydır nefes darlığı var. Çoğu yerde araştırdım kaç tane hastalık çıktı.

Annem doktora gitmeme izin vermemekte kararlı
Gitmelisin bence ya.
Sizinki için aynısı diyemem ama, hangi kapak nasıl bir gevşeme aynı kilo boy oranı vs. Bilsemde diyemem zaten doktor değilim de. Bildiğim kadarını doktorun bize söylediği şeyleri söyledim.
Biliyorum hocam sadece nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istemiştim siz de sızma vs vs. bilgileri verdiniz teşekkür ederim.
kanka kaç yaşındasn
15 yaşındayım seneye 16 olacağım.
Olur mu öyle şey hemen doktora görün.Belki kalıtsal hastalığınız var erken teşhis bu şeylerde çok önemli.
Evet kalıtsalmış sanırım.
Hocam durumunuza çok üzüldüm Allah acil şifalar versin
Amin hocam üzülmenize gerek yok :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,393
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12