Ben kryonaut kullandım sıcaklıkları çok iyi koruyor benim de macunum bitti hatta sürerken çok çok ince bi tabaka halindeydi abaca yetmez mi tam iletkenlik olmaz mı ısınır mı derken işlemci cinebench testinde 77 üstü görmedi bile. Bir de kryonaut extreme var testlerde vs. Sıvı metalden sonra en iyisi ama 2 3 derece için o kadar paraya değmez diyolar kararsız kaldım ama galiba kryonaut tercih ederim.
MX-6 ve MX-4 gibi termal macunların performansını aşacak pek çok seçenek var. Bunlardan bazıları, Noctua NT-H2, Thermal Grizzly Kryonaut, Arctic MX-5 ve Gelid GC-Extreme gibi termal macunlardır. Bu macunlar, genellikle daha yüksek performans ve termal iletkenlik sağlar. Kullanım amacınıza ve bütçenize bağlı olarak bu ürünlerden birini seçebilirsiniz.
Üstün Performanslı Kryonaut Extreme Üstün Performanslı Kryonaut Extreme Termal Macun Kryonaut Extreme, çok sevilen Kryonaut termal macun temel alınarak geliştirilen ve ekstrem soğutma uygulamaları için muazzam bir termal macundur. Kryonaut Extreme, maksimum ısı iletimi performansı için...
MX-6 ve MX-4 gibi termal macunların performansını aşacak pek çok seçenek var. Bunlardan bazıları, Noctua NT-H2, Thermal Grizzly Kryonaut, Arctic MX-5 ve Gelid GC-Extreme gibi termal macunlardır. Bu macunlar, genellikle daha yüksek performans ve termal iletkenlik sağlar. Kullanım amacınıza ve bütçenize bağlı olarak bu ürünlerden birini seçebilirsiniz.