Vodafone Sınırsız İnternet Hakkında

Emardo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Vodafone sınırsız internet almak istiyorum fakat gizli bir sözleşme bilgisi yerleştirilmiş.

(100GB geçtiğiniz taktirde vadafone internetinizi şebeke yoğunluğuna göre yavaşlatabilir)

şeklinde kullanan birisi varsa açıklık getirebilirmi yavaşlatıyorlarmı acaba yoksa aynı hız devam ediyormu ?

Vadafone sınırsız internet almak istiyorum fakat gizli bir sözleşme bilgisi yerleştirilmiş.

(100GB geçtiğiniz taktirde vadafone internetinizi şebeke yoğunluğuna göre yavaşlatabilir)

şeklinde kullanan birisi varsa açıklık getirebilirmi yavaşlatıyorlarmı acaba yoksa aynı hız devam ediyormu ?
Hocam bu sanırsam formaliteden yazılan yazılardan. Her firmada var galiba alan yoğunluğuna göre yavaşlama.

Yanlışsam düzeltir arkadaşlar zaten.

1716665778489.png

sınırsız mobil veriye gir hız sorunu var

Vodafone sınırsız internet almak istiyorum fakat gizli bir sözleşme bilgisi yerleştirilmiş.

İki ayrı paketi var 1.ci paket daha ucuz sınırsız 5mbps hız veriyor 2.ci paket sınırsız 10mbps hız veriyor yani bu paketler 4.5g hızını vermez

İki ayrı paketi var 1.ci paket daha ucuz sınırsız 5mbps hız veriyor 2.ci paket sınırsız 10mbps hız veriyor yani bu paketler 4.5g hızını vermez
onları anladımda benim demek istediğim yazdığım gibi 100 gb geçince sorun olacakmı ?

bir iki yık önce kullanıyorum çok fena hız kesintisi oluyordu

O kuralları genelde uygulamıyorlar. Anormal bir kullanım yaparsan koz olsun diye koyuyorlar. Benzer maddeler ev internetlerinde de var.

O sınırsız paketlerin 3 versiyonu var, biri 5Mbps hız limitli biri 10Mbps limitli biri hız limitsiz. Ek olarak bu interneti başka cihazlarla paylaşamıyorsun 15GB paylaşma izni veriyor sadece.

Fiyati ne hocam o paketin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri