RAM'ler A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak mı takılı?vengeance 16x2 6400 mhz ram im asus prime b650 plus anakarta sahibim bu anakart 6400 mhz destekliyor ama ben ramleri o seviyeye çıkarınca sistem çöküyor düzelmiyor yardım edebilirmisiniz
Anakart veya ramlarda sorun vardır çok az bı değisiklilik yaparak deneyinvengeance 16x2 6400 mhz ram im asus prime b650 plus anakarta sahibim bu anakart 6400 mhz destekliyor ama ben ramleri o seviyeye çıkarınca sistem çöküyor düzelmiyor yardım edebilirmisiniz
evet o şekilde takılıRAM'ler A2 ve B2 (2. slot ve 4. slot) olarak mı takılı?
ankartı oc edince 6400 mhz çıkıyor galiba onu nasıl yapabilirimAnakart veya ramlarda sorun vardır çok az bı değisiklilik yaparak deneyin
RAM'lerin EXPO desteği yok sanırım. DOCP üstünden profil olarak ne çıkıyor?evet o şekilde takılı
Ryzen 5 7600x kaç oluyor maksişlemcin desteklemiyordur bende öyle olmuştu 3200 geçince hata veriyordu
tek seçenek 6400 mhzRAM'lerin EXPO desteği yok sanırım. DOCP üstünden profil olarak ne çıkıyor?
Fotoğraf atar mısın?Ryzen 5 7600x kaç oluyor maks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tek seçenek 6400 mhz
Fotoğraflar çok büyük atamıyorumFotoğraf atar mısın?
Fotoğraf atar mısın?
DOCP Tweaked'ı da dener misin?Fotoğraflar çok büyük atamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne yapmam lazım tam olarakDOCP Tweaked'ı da dener misin?
Onu seçip kaydedip çık. Başka bir şeye dokunma.ne yapmam lazım tam olarak
Denedim ve görüntü gitti gene bios pilini çıkardım sıfırlıcamDOCP Tweaked'ı da dener misin?