BEYAZ RENK MSI MARKA KULAKLIK MOUSE KLAVYE VAR Mİ?

iamgkmen

80+
Reaksiyon skoru
67
FULL MSI MARKA SİSTEM TOPLADIM BEYAZ RENK. KULAKLIK KLAVYE VE MOUSE KALDI SADECE. BEYAZ RENK VE MSI MARKA TERCİHİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM 😇
BÜTÇE: 10K

Msi gm11 dışında beyaz mouse satmıyor şuanda. O da bütçenizi göz önünde tutunca tercih etmemeniz gereken bir mouse

Msi gm11 dışında beyaz mouse satmıyor şuanda. O da bütçenizi göz önünde tutunca tercih etmemeniz gereken bir mouse
Kral msi gk30 vigor combo mouse klavye seti var beyaz ama enter tuşu büyük mü küçük mü ondan emin olamadım. O yüzden tereddütteyim. Kulaklık olarak da itopyada fifine marka bişey var beyaz rgbli onu araştırıyorum şimdi.

Kral msi gk30 vigor combo mouse klavye seti var beyaz ama enter tuşu büyük mü küçük mü ondan emin olamadım. O yüzden tereddütteyim. Kulaklık olarak da itopyada fifine marka bişey var beyaz rgbli onu araştırıyorum şimdi.
Başlıkta kulaklık yazıyor ama sanırım klavye de arıyorsunuz öyle mi

kasanız nedır acaba beyazsa lınkını atabılırmısın dostum beyaz kasa arıyorumda :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sırf msi diye paranıza yazık etmenizi istemem
ayrıca arkadas haklı ben m800ultra kullanıyorum 2 aydır memnunum cok hafıf bır mouse sarjı 1 hafta rahat cıkarıyor

kasanız nedır acaba beyazsa lınkını atabılırmısın dostum beyaz kasa arıyorumda :)

ayrıca arkadas haklı ben m800ultra kullanıyorum 2 aydır memnunum cok hafıf bır mouse sarjı 1 hafta rahat cıkarıyor

Başlıkta kulaklık yazıyor ama sanırım klavye de arıyorsunuz öyle mi
Evet kral

Atayım hemen reis dur

Ekler

• IMG_0150.png
    IMG_0150.png
    531.3 KB · Hit: 38
BU OLURMU KANKA
Çok tatlı duruyor kankam da rgb yok galiba ya

Geri